Statement nakit

Zlatne ogrlice s lancima bit će najveći hit ove jeseni, a ovaj brend ima divne modele

Ivana Mavrić

Foto: @moderosaofficial/ fandhjewellery Instagram

Foto: @moderosaofficial/ fandhjewellery Instagram

Zaboravljeni trend iz 90- ih vraća nam se u velikom stilu, a mi znamo gdje ćete pronaći najbolje modeleJoš jedan trend iz 90- ih vraća nam se u velikom stilu: glomazne, zlatne ogrlice s lancima bit će najveći hit ove jeseni. Oni malo stariji prisjetit će se kako su ovaj trend još 80- ih godina proslavili slavni Versace i pop ikone poput Madonne. Trendovi se mijenjaju, pa su tako i popularne ogrlice nakon velikog uspona u 90- ima polako pale u zaborav da bi se ponovno vratile na samom početku 21. stoljeća u nešto modernijem izdanju.


Dobro je poznato kako je moda ciklična i zaboravljeni trendovi ponovno nađu put do naših ormara, a to dokazuje i novi jesenski hit kojeg viđamo na popularnim trendsettericama. 


Ogrlice s lancima ovih su dana preplavile Instagram – bilo da je riječ o kraćim, choker varijantama ili nešto decentnijim ogrlicama u nizu, jedno je sigurno: ove jeseni apsolutni must have modni dodatak bit će zlatne ogrlice s lancima koje će odlično pristajati uz košulje i majice V- izreza, a u hladnijim zimskim danima nosit ćemo ih preko dolčevita i pulovera.
Takozvane ‘royal necklace’ ogrlice bit će pravi statement modni dodatak, a ovaj australski brend ima najbolje modele. Riječ je o brendu F + H Jewellery koji svojom kolekcijom prekrasno dizajniranog nakita osvaja tržište. Za sebe kažu kako predstavljaju savršeni spoj muškog i ženskog stila, a dobra vijest je da dostavljaju i u Hrvatsku.
Kolekciju popularnih zlatnih ogrlica možete pronaći na linku.


Foto: Instagram


zlatne ogrlice, ogrlice s lancima, modni trend jesen 2019