Raskošne dekoracije

ZIMSKA BAJKA London u blagdanskom ozračju nikada nije izgledao čarobnije

Ivana Mavrić

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Pogledajte neke od najljepših prizora britanske prijestolnice u svečanom blagdanskom ruhuLondon je prekrasan u svim godišnjim razdobljima, no u raskošnom blagdanskom ruhu pretvara se u pravu božićnu bajku. Ulice su osvijetljene najljepšim božićnim lampicama, izlozi i pročelja luksuznih dućana osvanuli su u svečanom ruhu, a najfiniji restorani svojim maštovitim božićnim dekoracijama pozivaju na uživanje u blagdanskim delicijama.


Svaki kutak Londona odiše blagdanskim ozračjem i poziva na lutanje bezbrojnim ulicama i kvartovima koji nikada ne spavaju. Grad je prepun božićnih atrakcija – klizališta, sajmovi, živopisne tržnice i poznata shopping odredišta pružaju vam nezaboravno iskustvo Londona u čarobnom božićnom izdanju.


Popularnu shopping ulicu Regent Street krase predivne svjetlosne instalacije u obliku anđela, tržnica Covent Garden priča svoju zelenu božićnu bajku, a najluđe i najmaštovitije dekoracije pronaći ćete u ulici Carnaby Street gdje će vas oduševiti neobične instalacije kitova i morskih životinja.
Pogledajte neke od najljepših prizora Londona u svečanom blagdanskom ruhu i otputujte s nama u zimsku bajku na britanski način.@celinaela


@rianna_elizabeth


@out_in_london


@colorful_london


@crazyforlondon


@londonbymia


@tmnikonian


@tunde_valiszka


@tmnikonian


@levanterman


@itsjudear


@l.o.n.d.o.n___


@tmnikonian


@thespitzandme


@its_so_london

Foto: Instagram


london, božić u londonu, advent london 2019