Modni trend

Zavodljive i elegantne ogrlice s inicijalom vratile su se u velikom stilu

Ivana Mavrić

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Popularni modni dodatak 90- ih sada je dobio svoju moderniju verziju, a njegov suvremeni, minimalistički dizajn čini ga pravim statement komadom koji će podignuti svaki stylingOgrlice s inicijalima sve su popularniji modni dodatak- bilo da je riječ o privjescima s predimenzioniranim inicijalom ili pak decentnijoj verziji ogrlica sa sitnijim slovima, ovaj trendi nakit sve češće viđamo na Instagram profilima popularnih trendseterica.


Popularni modni dodatak 90- ih sada je dobio svoju moderniju verziju, a njegov suvremeni, minimalistički dizajn čini ga pravim statement komadom koji će podignuti svaki styling. Ogrlice s inicijalima prošle je sezone popularizirala modna kuća Céline svojom kolekcijom nakita Alphabet, a ubrzo nakon trend su prihvatile i drugi poznati brendovi poput modne kuće Chloé svojom kolekcijom personaliziranog prstenja s inicijalima.

Upravo je mogućnost personlizacije nakita ono što je privuklo mnoge zaljubljenice u modu- bilo da styling želite oplemeniti efektnim nakitom s inicijalom drage osobe ili pak vlastitim imenom, u svakom slučaju ovaj statement komad nakita podignut će svaku modnu kombinaciju.Foto: Instagram


modni trend, ogrlice s inicijalima