Poklon iznenađenja

Zavirite u VIP Life & Fiumanka Goody Bag

P. N.

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Uz elegantni dress code, druženje i dobra zabava obilježili su naš ekskluzivni lifestyle event na kraju kojeg je naše partnere i suradnike dočekalo posebno iznenađenje - goody bag ispunjen brojnim proizvodimaU samom srcu Rijeke, u prekrasnom ambijentu lounge bara Boonker sinoć je održan VIP lifestyle event u organizaciji Novog lista i priloga Life u sklopu kojeg smo proslavili 20. godina Fiumanke, našeg ovogodišnjeg partnera eventa.


Brojni poznati Riječani i Riječanke, naši partneri, suradnici i klijenti s nama su tradicionalno obilježili početak ljeta.


Odličnu atmosferu popratila je glazba DJ-a Luke Montecchija uz nastup plesnog studija Trinity & co, dok je party i ove godine bio pod vodstvom poznate riječke voditeljice Belme Džombe.
Brojne poznate uzvanike oduševila je revija modnog dvojca Elfs na kojoj su predstavili svoju najnoviju kolekciju za proljeće i ljeto – Chameleon.


LIFE NOVI LIST GOODY BAG


Uz elegantni dress code, druženje i dobra zabava obilježili su naš ekskluzivni lifestyle event na kraju kojeg je naše partnere i suradnike dočekalo posebno iznenađenje- goody bag ispunjen brojnim proizvodima.


Među poklonima našli su se kozmetički proizvodi savršeni za ljetne dane – Olivalov vitaminski serum C, Essence Mix & Match višenamjenska paleta te balzam za usne koji osigurava Mazda & Autohrvatska.


Našim smo klijentima i parnerima na dugogodišnjoj suradnji zahvalili Teraninom Aura, jednim od najpoopularnijih likera od vina na hrvatskom tržištu te slatkim poklonom Life & Zvečevo mliječnom čokoladom, a u sadržajnom goody bagu našla se i Fiumanka nepropusna zaštita za mobitel.


A kako je izgledala atmosfera na partyu, pogledajte OVDJE.