Laskava boja

VELIKI POVRATAK 90- ih: Smeđa nijansa ruža ponovno će biti u trendu

P. N.

Foto: @dilansabah Instagram

Foto: @dilansabah Instagram

Dobra vijest za sve nostalgičarke: kultna nijansa ruža vraća nam se na velika vrataAko vas ponekad uhvati nostalgija za 90- ima, imamo dobre vijesti za vas: nijansa koju smo obožavale u vrijeme kad su se slušale ‘Spajsice’, pratio Beverly Hills i nosile jeans jakne sada se vraća na velika vrata.


Smeđe i bež ‘grunge‘ nijanse s kojima smo izgledale tako cool sada su ponovno u trendu: njihov veliki povratak najavile su zvijezde i trendsetterice poput Kim Kardashian i Lily Rose Depp, a smeđe usne sve češće viđamo na poznatim manekenkama koje krase naslovnice poznatih modnih kampanja.


“Laskava nijansa odgovarat će svakom tenu, stoga ni ne čudi što se ova nijansa ponovno vraća kao beauty trend. Smeđi ruž nosi u sebi vibru supermodela, odgovaraju svim tonovima kože i idealni su za svakodnevno nošenje “, kaže poznata vizažistica Lan Ngyuen za Glamour.


Kako odabrati savršenu nijansu?Pravilo je jednostavno: osobama svjetlije puti odgovarat će toplije nijanse, dok će onima s tamnijom kožom bolje pristajati hladniji tonovi. Želite li u potpunosti preslikati look 90- ih, tada odaberite tamniju nijansu olovke za usne koja će dodatno naglasiti usne i dati im željeni kontrast.


Tražite li nešto neutralniji i prirodniji efekt, odaberite ruž s visokim sjajem pomoću kojeg ćete, uz dodatak nezaobilaznog highlightera, kreirati moderan i chic izgled s vibrom 90- ih.Foto: Instagram


smeđi ruž, beauty trend