Tajna ruže

TEST OSOBNOSTI: Odaberite ružu, a mi ćemo vam otkriti najdublje tajne vašeg karaktera

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Ruža skriva mnoge tajne i skrivena značenja, a odabir jedne reći će vam puno o vašoj osobnostiRuža, jedan od najljepših i najpoznatijih cvjetova na svijetu, skriva mnoga tajna značenja. Crvena ili bijela, ružom možete poslati skrivenu poruku ljubavi ili pak prijateljstva. Ona je univerzalni poklon kojim ljudi diljem svijeta izražavaju svoje osjećaje i namjere u različitim prigodama i situacijama. Ovaj tajanstveni cvijet prepun mirisa u sebi skriva i mnoštvo simbola, a može vam pomoći i da saznate više o sebi. Jeste li spremni za igru?Zaigrajte s nama test osobnosti i otkrijte više o vašem karakteru. Za početak, pažljivo pogledajte sliku. 
Koja od ovih ruža najbolje rezonira s vama? Odaberite jednu koja vam se čini najprivlačnijom, a u nastavku saznajte njezino skriveno značenjeRuža 1:


Odvažni ste i hrabri, pravi ekstrovert i vrlo iskrena osoba. Imate izražene instinkte i brzo ćete nanjušiti prevaru i laž. Prepuni ste ideja, dobro znate što želite i ne bojite se to i uzeti. No, s druge strane, povremeno možete postati tjeskobni, zbog toga se morate naučiti opustiti.


Ruža 2:


Volite se brinuti o drugima, štititi ih i paziti. Sigurnost i sreća obitelji vaša je velika briga, a učiniti ćete sve da izbjegnete situacije koje vas uznemiravaju. Upravo zbog toga ponekad možete izgraditi zid između vas i ostatka svijeta. Morate se naučiti riskirati i prilagoditi novim okolnostima.


Ruža 3:


Vrlo ste osjetljivi i ne smijete dozvoliti emocijama da vas potpuno preuzmu. Možda vam se čini da se ne uklapate, upravo zbog vaše pretjerane osjetljivost i i senzibilnosti. Ponekad podcjenjujete svoja postignuća i to je nešto što trebate promijeniti. Niste svjesni vlastite vrijednosti i svojih, još neotkrivenih, talenata. Imajte vjere u sebe i okružite se osobama koje će vam pomoći u jačanju samopouzdanja.


Ruža 4:


Vi ste jedna sretna i izrazito maštovita osoba. Vrlo ste optimistični i uvijek vidite lijepu stranu života. Znatiželjni ste i volite učiti i iskušavati nove stvari. No, iako uvijek počinjete nove projekte, često ih i brzo napustite. Nedostaje vam ustrajnosti i strpljivosti.


Ruža 5:


Vrlo ste pažljivi i predusretljivi i tražite sigurnost. Volite se usredotočiti na budućnost, no morali bistse više pažnje posvetiti sadašnjosti. Za vas je najbolji savjet da pokušate živjeti iz dana u dan.


Ruža 6:


Puni ste znanja i znate kako svoje snove pretočiti u stvarnost. Imate izraženu samokontrolu, predanost i odlučnost. Jako ste marljivi i volite raditi. Imate izraženu ambiciju, želite rasti i napredovati u životu- ovo je jedan od najznačajnijih dijelova vašeg života.


Izvor/ foto: Unsplash, meowgag.com


test osobnosti