Omiljeni okus

TEST OSOBNOSTI Odaberite najdraži sladoled, a mi ćemo vam otkriti kakva ste osoba

P. N.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Sve što trebate jest odabrati najdraži okus sladoleda, a mi ćemo vam otkriti kakav ste tip ličnostiIma li osobe na svijetu koja ne voli sladoled? Vjerujemo da nema! A što ako vam kažemo da vaš najdraži okus sladoleda može otkriti kakva ste osoba? Na ovu temu čak su i provedena znanstvena istraživanja koja su potvrdila kako određeni tipovi ličnosti korespondiraju sa sasvim određenim okusima sladoleda.


Zbog toga vam nudimo nekoliko najpopularnijih okusa sladoleda, a sve što trebate jest odabrati najdraži, a mi ćemo vam otkriti sve tajne vaše osobnosti. Jeste li spremni?


Koji je vaš omiljeni okus sladoleda?


1. Vanilija
2. Čokolada


3. Jagoda


4. Sladoled s komadićima čokolade


5. Banana


6. Kava


7. Menta


8. Pistacije


Jeste li odabrali svoj omiljeni okus? Vrijeme je da saznate odgovore!


1. VanilijaVi ste osoba sklona riskiranju! U stanju ste hrabro preuzeti nesvakidašnje izazove- što luđe, to bolje! Osim toga, vi ste impulzivni, energični i neovisni idealisti, a poznati ste po dobrom smislu za humor. Sebi postavljate visoke ciljeve i imate ih svaku namjeru i ostvariti. Volite svoju privatnost i osjećate se najugodnije u stabilnim, dugotrajnim vezama. Također, vodite život prepun obaveza i nepreglednih rasporeda.


Savršen partner: također obožavatelj vanilije!


2. ČokoladaVi ste duša svake zabave! Šarmantni, entuzijastični, ekstroverti skloni dramama, flertu, inovacijama i umjetnosti. Vaša vrckava narav i vesela osobnost razlog su zašto ste uvijek u centru pažnje i u stanju ste dugo držati pozornost okoline. S druge strane, vrlo vas je lako namamiti na zabranjene stvari jer vam brzo dosadi jednolična rutina.


Savršen partner: obožavatelj sladoleda s komadićima čokolade!


3. JagodaVi ste poput rascvjetane ruže! Vrlo ste voljeni u svojoj okolini i ljudi imaju povjerenja u vas. Jedna od vaših najvećih prednosti je razum i logično razmišljanje i bolje vam stoji uloga redatelja nego samopouzdanog glumca. Ono što vas čini jedinstvenima jest vaše zadovoljstvo samim sobom i činjenica da vas nikada ne uznemirava što drugi misle o vama. Iako možete djelovati pretjerano sramežljivo, u vezama ste vjerni, predani i puni podrške. No, baš poput ruže s trnjem, skloni ste razdražljivosti i pesimizmu.


Savršen partner: ljubitelj čokolade, mente ili vanilije!


4. Sladoled s komadićima čokoladeVi ste pravi osvajač! Imate umjetničku stranu i zadatke obavljate sa punim samopouzdanjem. Darežljivi ste, sposobni, ambiciozni i natjecateljski raspoloženi, a u društvu ste izrazito šarmantni i karizmatični. Volite kad vam drugi ispunjavaju želje i ponekad možete biti previše zahtjevni.


Savršen partner: ljubitelj čokolade!


5. BananaVi ste savršeni bračni partner, a bili ste dijete za poželjeti! Puni ste empatije i ljubaznosti, ležerni ste i ulijevate povjerenje drugima. Vi ste savršen uzor drugima, što je samo jedna od vaših pozitivnih osobina- drugi vam prilaze tražeći od vas savjet, utjehu i toplu riječ. Ponekad vaša ležernost preuzme glavnu riječ, zbog čega vam mogu promaknuti neke važne stvari. No, to se rijetko događa, zar ne?


Savršen partner: svi ljubitelji sladoleda!


6. KavaVrlo ste živahni i puni poleta! Vaša vrckava osobnost razlog je zašto ste skloni dramama i flertu. Iako ćete dati cijelog sebe u sve što radite, često ne dovršite započeto, što vašoj okolini zna zasmetati. Sami sebi dodjeljujete previše obaveza i odgovornosti, što vas nakon nekog vremena izbaci iz takta i prisili da napustite započeto i otisnete se u nove pustolovine.


Savršen partner: ljubitelj jagode!


7. MentaVi ste pravi borac! Vrlo ste racionalni i onaj tip osobe koji skuplja konzerviranu hranu u očekivanju vremenskih nepogoda. To znači da volite biti spremni i sve isplanirati unaprijed kako biste se osjećali sigurnima. Istinoljubivi ste, puni povjerenja, odani, privrženi i pouzdani- zpravo su ovo razlozi zbog kojih njegujete dugoročna i kvalitetna prijateljstva, kao i obiteljske veze. S druge strane, možete biti izrazito tvrdoglavi.


Savršen partner: ljubitelj pistacija!


8. PistacijeVi ste veliki individualac i vrlo izravna osoba- s vama nema šale! Vaša jedinstvena osobnost i sklonost egzotičnim stvarima čini vas osobom s kojom je zabavno družiti se. Uvijek tražite način da se izdvojite iz gomile i ponosni ste što ste drugačiji. Vrlo ste inteligentni i fizički atraktivni, a okolina vas jako voli, čak i ako toga niste svjesni. No, možete biti dosta netolerantni i ne volite promjene. Volite planirati i tražite sigurnost u rutinama. Morali biste se malo opustiti i učiniti nešto spontano!


Foto: Pexels, Instagram


test osobnosti