Stare duše

TAJNA POVEZANOST Ovo su tri jasna znaka da se poznajete iz prošlih života

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mnogi vjeruju kako naše duše žive vječno i na svom putu kroz mnoge živote povezuju se s drugim dušama koje nam pomažu u rastu i razvojuIako se ne sjećamo prošlih života, duboko u nama žive neka zaboravljena sjećanja i osjećaji. Prema nekim teorijama, naše duše imaju mogućnost pohranjivanja informacija koje se nalaze duboko u našoj podsvijesti.


Ponekad vam se dogodi da uhvatite komadiće tih informacija u trenucima kad upoznajete neku novu osobu ili se nađete u nekoj nesvakidašnjoj situaciji. Mnogo je okidača koji mogu pokrenuti takva sjećanja, poput određenih mjesta, događaja ili pak duša s kojima ste dijelili povezanost u prošlim životima.


Poznavanje iz prošlih života može biti itekako stvarno, a povezanost s takvom dušom osjetit ćete instinktivno i prepoznati njezinu energiju. Iako ne možete objasniti, duboko u sebi jednostavno znate da ste tu osobu sreli prije. Davno prije.
Ovo su neki od znakova koji će vam pomoći da saznate jeste li osobu poznavali u prošlim životima.


1. Telepatska povezanost


Ne, to ne znači da zaista jedno drugome šaljete poruke umom. Telepatska povezanost iskazuje se na drugačiji način: ako vas, primjerice, osoba nazove baš u trenutku kad razmišljate o njoj. Ovu je vrstu povezanosti teško objasniti, no također ju je i nemoguće potpuno otpisati, pošto je zaista veliki broj ljudi barem jednom u životu iskusio telepatsku povezanost s određenom osobom.


Ova se vrsta povezanosti može uspostaviti samo između bliskih osoba čije su duše povezane na nama neobjašnjiv način, jer takva povezanost nadilazi prostor i vrijeme. Pored njih čini vam se kao da ste potpuno svoji, ogoljeni i bez tajni. Međusobno dijelite sve zamislive životne trenutke, od sreće, tuge do najintimnijih želja. Vaše su duše povezane na način na koji ni sami ne možete u potpunosti shvatiti, zato jer vas veže tajna prošlih života.2. Osjećate instinktivnu privlačnost ili odbojnost


Tek ste se upoznali, a već osjećate instinktivnu povezanost i prati vas osjećaj da se znate otprije? Osjećaj je točan – vaše su se duše prepoznale iz prošlih života. Takve osobe u prošlim su životima mogle biti član vaše obitelji, supružnik ili dijete, partner ili bliski prijatelj. Iako to ne možemo saznati, jedno je sigurno: dijelite duboku povezanost s tom osobom.


No, ne mora uvijek biti riječ o pozitivnom osjećaju- možda ste tek upoznali nekoga i preplavio vas je osjećaj velike odbojnosti prema toj osobi. Ne možete ih ni pogledati i ne želite biti u njihovoj blizini. O čemu je riječ? To su osobe koje su vam nanijele bol u prošlom životu. Zbog njih ste jako patili i niste im bili u stanju oprostiti nepravdu koju su vam nanijeli. No, to ne znači da su oni u sadašnjem životu negativni niti da će vam ponovno nanijeti bol, već su se pojavili kako biste nadišli nakupljene negativne osjećaje i kako bi vaša duša nastavila s rastom i razvojem.3. Oči nikada ne lažu


Kad sretnete osobu iz prošlih života prema kojoj osjećate instinktivnu povezanost, prepoznat ćete se očima. Čine vam se toliko poznatima i bliskima, a pogled u njihove oči govori vam sve. Osjećate kao da su vas njihove oči hipnotizirale i ne možete odvratiti pogled.


Nemojte zaboraviti kako se oči nikada ne mijenjaju, one ostaju iste od trenutka kad se razviju. Mnogi također smatraju kako oči “naslijeđujemo” iz prošlih života, odnosno da se naše oči nikada ne mijenjaju, bez obzira kroz koliko života smo putovali. Zato uvijek osobu pogledajte duboko u oči, i sami ćete saznati istinu.Foto: Instagram


prošli životi