Predmet žudnje

Svi pričaju o njima: Christian Louboutin cipele koje su zaludile modni svijet

Ivana Mavrić

Foto: @mytheresa Instagram

Foto: @mytheresa Instagram

Najveću pažnju izazvale su salonke s vrtoglavom potpeticom koje će biti najtraženiji model u party sezoniPočinju pripreme za sezonu partyja i domjenaka i njihove velike završnice – novogodišnjeg slavlja u kojem ćemo zabljesnuti u raskošnom blagdanskom izdanju. Kreiranje savršenog outfita nezamislivo je bez para svečanih cipela koje će dati onaj završni pečat našem glamuroznom stylingu.


A kad je riječ o glamuru, ništa ne može nadmašiti ovaj vječni predmet žudnje – cipele legendarnog francuskog dizajnera Christiana Louboutina koje su s godinama postale sinonim za eleganciju i luksuz. Ove godine oduševila nas je ekskluzivna kolekcija nastala u suradnji s poznatom shopping platformom MyTheresa u kojoj ćete pronaći najljepše cipele za blagdansku sezonu.


Najveću pažnju izazvale su salonke s vrtoglavom potpeticom koje će biti najtraženiji model u party sezoni. Luksuzne cipele koje su zaludile modni svijet izrađene su od brušene kože i ukrašene efektnom mašnom koja se nalazi točno iznad elegantne visoke potpetice. Cipele dolaze u prigodnoj crvenoj i crnoj varijanti, savršenom odabiru za kreiranje svečanog blagdanskog outfita.
Jedno je sasvim sigurno – s njima nećete proći nezapaženo.Foto: MyTheresa, Instagram


cipele, Christian Louboutin, modni trendovi zima 2019