Nova modna priča

Svi jesenski trendovi u devet street style kombinacija s londonskog Tjedna mode

Ivana Mavrić

Foto: @katekit Instagram

Foto: @katekit Instagram

Smeđa koža, zmijski uzorak i zemljani tonovi samo su neki od trendova koje ćemo nositi ove jeseniOtvaranjem njujorškog, a zatim i londonskog te milanskog Tjedna mode započela je nova modna sezona koja najavljuje trendove u nadolazećoj godini, a fashionistice s ulica modnih metropola spremno nam pokazuju vruće jesenske kombinacije i najnovije trendove za sezonu jesen/ zima ’19.


Mnogi se slažu kako street style moda nikada nije izgledala bolje, a najbolji primjer toga su kombinacije s londonskog Tjedna mode koje nam najavljuju neke nove pomake u modnom svijetu.


U novoj sezoni tražit će se jednostavnost, a jesenski favoriti temeljit će se na nešto klasičnijim komadima koji se mogu kombinirati na različite načine kroz duži vremenski period, što možemo zahvaliti sve popularnijem trendu održivosti koji zauzima važno mjesto u modnom svijetu.
Kožne jakne, suknje i topovi veliki su trend ove sezone, a smeđa koža bit će najveći jesenski hit kojemu nećemo moći odoljeti. I dalje ćemo nositi modele sa životinjskim printom, no ove godine zmijski uzorak zauzima modni tron, a za potpuno stylish kombinaciju odabrat ćemo čizme i torbice s popularnim printom. Zemljani tonovi i dalje će prevladavati u našim jesenskim kombinacijama, a one odvažnije zabljesnut će u odijelima jarkih, neonskih boja koje neće proći nezapaženo.


Pogledajte najbolje street style kombinacije s londonskog Tjedna mode koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za kreiranje savršenog jesenskog outfita.


#Koža


#Životinjski print
#Neonske boje
#Puf rukavi#Zemljani tonovi
Foto: Instagram


londonski tjedan mode, tjedan mode u londonu 2019, street style, street style london