Očaravajuća estetika

SVE U RUŽIČASTOM Zavirite u popularni londonski kafić s ružama koji je osvojio Instagram

Ivana Mavrić

Foto: @elan_cafe Instagram

Foto: @elan_cafe Instagram

Neonska svjetla, zidovi prepuni ruža i lounge zona sa zidom ispunjenim srcima samo je dio razloga zašto je ovaj lanac kafića jedna od najpopularnijih londonskih atrakcija na InstagramuOdvede li vas put u London, ovaj popularni kafić mjesto je koje svakako morate uvrstiti na svoju listu. Zidovi prepuni ruža, ružičasti interijer, neonska svjetla, fantastična kava i odlična ponuda slastica samo je dio razloga zbog čega je ovaj lanac kafića jedno od najpoželjnijih mjesta za opuštanje u Londonu.


Elan, odnosno EL&N lanac je londonskih kafića s očaravajućom estetikom kao stvorenom za fotografiranje, stoga ni ne čudi da slovi za jednu od najpopularnijih londonskih atrakcija na Instagramu. Ružičaste kafiće, ili ‘kafiće srca’, kako ih nazivaju, sada možete pronaći na čak osam lokacija diljem Londona: Market Place (Oxford Circus), Brompton Road (South Kensington), Park Lane (Mayfair), Selfridges London (Oxford Street), Hans Crescent (Knightsbridge) i Lowndes Street (Belgravia).

Kako sami navode, boravak u jednom od njihovih kafića nudi jedinstveno putovanje- ondje ćete pronaći najbolju južnoameričku kavu, hranu inspiriranu mediteranskom kuhinjom i bogatu ponudu elegantnih i modernih slastica koje očaravaju izgledom, a sve to u romantičnom ružičastom ambijentu kao stvorenom za druženje s prijateljicama. Posjetite li jedan od kafića, svakako isprobajte shashuku, tradicionalno jelo Bliskog istoka koje je osvojilo londonsku gastro- scenu.

Jedan od najvećih i najatraktivnijh kafića je onaj smješten u Južnom Kensingtonu- ondje će vas dočekati ružičasti jednorozi, prepoznatljivi pastelni tonovi i najveća atrakcija kafića- lounge zona sa zidom ispunjenim srcima na kojima su ispisane simpatične poruke poput “Marry Me”, “First Love”, “Say Yes”, “Thank You, Next”…Stoga, planirate li uskoro putovanje u London, svakako nemojte zaboraviti posjetiti jedan od očaravajućih ružičastih kafića, a do tada uživajte u izboru najboljih fotografija londonskog ‘it’ mjesta.
Foto: Instagram


elan cafe, kafić srca