Miris bogova

Sve što trebate znati o novom parfemu o kojem svi pričaju

Ivana Mavrić

Foto: @guccibeauty Instagram

Foto: @guccibeauty Instagram

Ova mirisna ekstaza već je proglašena najsofisticiranijom izvedbom poznatih parfumeraAko ste ikada isprobali Gucci Bloom, tada znate kako je ovo jedan je od onih parfema koji se ne zaboravlja. Poznata parfemska linija nedavno je proširena novim dodatkom, mirisnom ekstazom koja je već proglašena najsofisticiranijom izvedbom parfumera Alberta Morillasa i Alessandra Michelea, najzvučnijih imena u svijetu parfema.


Inspiriran grčkom mitologijom, Ambrosia Di Fiori parfem je iza čijeg se imena krije legenda o magičnom napitku bogova koji daje besmrtnost. Baš kao i u njegovoj originalnoj verziji, mirisna struktura novog parfema ignorira tradicionalnu konstrukciju piramide i umjesto toga pred vama se otvara odjednom, preplavljujući vas opojnim notama koje stvaraju pravu mirisnu rapsodiju.


Intenzivni cvjetni miris hipnotički je spoj jasmina, tuberoze i irisa, a u novoj verziji obogaćen je slatkim i opojnim notama damask ruže. U ovoj parfemskoj priči s posebnom se pažnjom pristupalo pri kreiranju svake pojedine note – damask ruža ubirana je u ranu zoru, vrijeme kad najintenzivnije otpušta svoj opojni miris, dok mu korijen irisa koji cvjeta samo u svibnju na poljima Toskane daje dodatnu dozu luksuza.

Mističan, sofisticiran i božanstven riječi su koje najbolje opisuju novu inačicu parfemske rapsodije koja vas poziva da iskusite svijet bogova u raskošnom buketu cvjetnih mirisa koji se, baš poput ruže, pred vama otvaraju u punom sjaju.Foto: Gucci, Instagram


parfem, parfemi, gucci bloom