Crveni alarm

SUMNJATE DA VAS VARA? Ovih osam znakova i promjena u ponašanju otkrit će vam pravu istinu

P. N.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Skrivanje mobitela, neuobičajeni pozivi, iznenadna potreba za privatnosti, promjena rutine i vašeg seksualnog života mogu biti znakovi za uzbunuPočeli ste sumnjati, neki unutarnji glas govori vam da nešto nije u redu… Počinjete primjećivati promjene u ponašanju partnera, neuobičajene pozive ili skrivanje mobitela. Postoje jasni znakovi koji pokazuju da vas vara. Otkrijte koji su.


1. Ponaša se neuobičajeno


Mnoge žene tvrde kako su znale da ih partner vara bez da su imale ikakvih dokaza. Kažu da im je intuicija jednostavno govorila kako nešto nije u redu. Nakon što provedete nekoliko mjeseci ili godina u zajedničkom životu, prilično je teško išta sakriti, a odmak od uobičajenih navika i ponašanja znak je za alarm. Tajnoviti pozivi najbolji su pokazatelj- ako nakon zvonjave mobitela odjuri u drugu prostoriju gdje može biti sam, vrijeme je da se zabrinete. Možda zaista samo želi čitati vijesti nasamo, a možda ipak nešto skriva.


2. Ima nagle promjene raspoloženja


Jedan se muškarac povjerio kako je samo tražio izliku da pobjegne iz veze, a kad bi mu ih ponestalo, provocirao bi svađu bez posebnog razloga. Znak upozorenja svakako su nagle promjene raspoloženja- ako je u jednom trenutku pretjerano ljubazan, a već u drugom izrazito bijesan bez vidljivog razloga, vrijeme je da se zapitate što se krije iza takvih ispada.

3. Promjene u izgledu


Mnogi muškarci dodatnu pažnju posvećuju izgledu kad varaju. Naglo mršavljenje, nova odjeća i frizura mogu biti znak za uzbunu. Iznenadne promjene u ponašanju i njegovoj uobičajenoj rutini poput čestih tuširanja, svakodnevnog brijanja i brige oko odjeće kad izlazi van bez vas obično su dobar pokazatelj da se želi urediti za nekog drugog.


4. Odjednom mu treba puno privatnosti


Počeo se zatvarati u wc ili prostoriju gdje može biti sam, a mobitel nosi svugdje sa sobom. Svaki odmak od uobičajenih obrazaca ponašanja poput izneadnih odlazaka na ‘posao’, dugih razgovora s ‘rođakinjom’, iznenadnih poklapanja slušalice znak su za uzbunu.


Skrivanje mobitela gotovo je nepogrešiv znak da vas vara. Upitajte se što skriva. Tehnologija može biti moćno oružje kad je riječ o aferama, a promjene postavki na aplikacijama mogu izbrisati tragove komunikacije.5. Zaboravlja stvari


Ako je afera duža, što više vremena provodi paralelno s ljubavnicom i vama, veća je vjerojatnost da će se zbuniti kad je riječ o rasporedu i detaljima iz života. Odjednom će zaboraviti gdje je bio neki dan ili će slagati krivo. Reći će vam kako je neki novi film u kinima odličan, a niste ga gledali skupa. Odjednom je lud za jazzom, a prije ga nije podnosio… Mnogo je skrivenih tragova, a jednom kad počnete sumnjati, dobro otvorite oči.


6. Promjene u seksualnom životu


Nedostatak sexa, ali i iznenadna pojačana želja mogu biti znak varanja. Zapamtite, nagle promjene u ponašanju i iznenadne promjene vaše uobičajene rutine jedan su od najčešćih znakova da ima aferu. Seksualni život pokazatelj je vaše veze – počne li odjednom odbijati kontakt ili pak postane agresivan i stalno traži više, mogući je znak da vara. Muškarci se dok varaju osjećaju snažno, muževno i potentno i ego im raste sve više iz dana u dan.7. Počeo je skrivati financije


Velika je vjerojatnost da muškarac koji vara ima tajni račun. Hotelske sobe, putovanja, ručkovi i pokloni… troškovi se gomilaju, a on ne želi da se otkriju. Obratite pažnju na vaše bankovno stanje i nagla podizanja velikih iznosa gotovine.


8. Ima nove prijatelje/obveze na poslu


Uredske afere češće su nego što mislite. Izmišljene obaveze, češći odlasci na posao, poslovna putovanja… sve je to savršena izlika za aferu. Možda vam je nedavno spomenuo ili vas čak upoznao s novom kolegicom kako bi vam bacio ‘prašinu u oči’. Slijedite intuiciju i pripazite na takva ponašanja.Foto: Pexels


varanje, znakovi varanja, afera, veze