Tabby bag

STREET STYLE TREND Ovo će biti hit torbica koja će obilježiti novu modnu sezonu

Ivana Mavrić

Foto: @natalieoffduty Instagram

Foto: @natalieoffduty Instagram

S prepoznatljivim logom i širokom paletom boja, ova 'it' torba pristajat će uz svaku jesensku kombinacijuNova modna sezona krenula je u punom jeku, a s njom i nove street style kombinacije ‘it’ djevojaka Instagrama koje nam najavljuju najnovije jesenske trendove. Među brojnim maštovitim stylinzima i modnim dodacima zapazili smo novi model prestižnog njujorškog brenda Coach, poznatog po ultramodernim, glamuroznim i luksuznim torbama, omiljenom modnom dodatku trendseterica.


Popularni brend u svojoj je novoj jesenskoj kolekciji predstavio modele torbica inspirirane užurbanim životom New Yorka, grada nebrojenih mogućnosti. Nova kolekcija zamišljena je kao spoj kalifornijskog romantizma i njujorškog glama u modernom, trendy dizajnu kojeg su vrlo brzo prepoznale i omiljene djevojke Instagrama odabravši za novu sezonu hit model torbe – Tabby bag.
Trendy dizajn inspiriran je siluetama 70- ih, a dolazi u obliku strukturirane ručne torbe ili pak nešto manje, kompaktnije torbice s remenom. Elegantna i svevremenska, s prepoznatljivim logom i širokom paletom boja, Tabby torba pristajat će uz svaku kombinaciju, a model sa zmijskim uzorkom bit će apsolutni hit ove jeseni.


Foto: Instagram


torbe, modni trendovi jesen zima 2019, torbe jesen 2019, coach, tabby bag