Spektakl u srcu grada

Sedam modnih razglednica pozivaju na Riječke stepenice

Sandy Uran

Foto: Josip Čekada

Foto: Josip Čekada

Modni editorijal sniman je na poznatim lokacijama poput Gradske ure, katedrale Sv. Vida, Guvernerove palače, broda Galeb i kazališta, a sudjelovale su sudionice revije sekcije Udruženja obrtnika RijekaOvog petka na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna održat će se 13. izdanje modnog spektakla Riječke stepenice, s početkom u 20.30 sati. Modne kolekcije za jesen/zimu predstavit će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella, Jeordie’s, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstavit će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole.


Riječke stepenice prati i modni editorijal snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv. Vida, Guvernerove palače, broda Galeb i kazališta Ivana pl. Zajca u kojem su sudjelovale dizajnerice odnosno obrtnice koje će se predstaviti u sklopu revije sekcije Udruženja obrtnika Rijeka.


Pripreme za set na sedam različitih lokacija počele su u ranim jutarnjim satima u Teatro suit & rooms gdje su manekenke uljepšavale vižazistica Paola Peček i stilistica Manuela za studio Perman Experience, doznali smo od direktorice projekta Ivane Delač koja nam je potom rekla kako će revije nositi poznate manekenke i bivše missice Ema Gračan, Vedrana Linardić, Mia Pojatina, Mia Rkman, Barbara Filipović, Nikolina Minovska i Tea Mlinarić, dok se u publici očekuju i poznate osobe iz društvenog života Danijela Gračan, Vivian Jurković, Ronald Braus, Damir Kedžo… Svi oni koji neće doći na 13. Riječke stepenice moći će reviju pratiti u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr. Vivian anti age seruma.
Foto: Josip Čekada