Stars Hollow

Sada možete proslaviti blagdane na setu serije Gilmore Girls

P. N.

Foto: YT screenshot

Foto: YT screenshot

Fanovi kultne serije moći će doživjeti čaroliju šarmantnog gradića, i to u blagdanskom ozračjuAko ste ikada poželjeli provesti dan u čarobnom gradiću Stars Hollow, imamo dobre vijesti za vas: počevši od 21. prosinca pa sve do 5. siječnja sljedeće godine studio Warner Bros otvara vrata seta Gilmoreica. Fanovi kultne serije moći će doživjeti čaroliju šarmantnog gradića, i to u blagdanskom ozračju.


Posjetitelji će moći zaviriti u zalogajnicu Luke’s (bez njegovog gunđanja!), prošetati glavnim trgom i pogledati kostime koji su se koristili tijekom snimanja serije. Osim toga, fanovi će moći pogledati rekreirane scene iz nezaboravnih epizoda koje su obilježile seriju. Na setu ćete moći kupiti razne suvenire, poput šalica i majica, a poželite li doživjeti šarm gradića Stars Hollow, za to ćete morati izdvojiti oko 70 dolara. 


Najveći doživljaj svakako će biti posjeta kuće Gilmoreica gdje ćete moći okusiti njihov stvarni život i uživati u zalogajima pizze, hamburgera, pop tarteva, hot dogova i, naravno – neizostavne kave. U duhu blagdana, u Lorealainom dvorištu poslužit će se i pečenje s umakom od brusnica, razne salate, mac & cheese i ostala jela koja je s tolikim entuzijazmom pripremala Lorelaina najbolja prijateljica i kuharica Sookie.
Zvuči kao provod za pamćenje, zar ne?Giphy