Ljubav ide kroz želudac

Refrigerdating je nova aplikacija koja povezuje samce kroz razmjenu sadržaja hladnjaka

Hina

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Onima koji se boje prikazati tužnu sliku vlastita hladnjaka, autori aplikacije savjetuju da imaju na um staru izreku "Suprotnosti se privlače"BERLIN Osobama koje nisu imale sreću pronaći srodnu dušu nudi se nova aplikacija, »refrigerdating«, putem koje korisnici razmjenjuju snimke sadržaja vlastitog hladnjaka i pronalaze bliskost, barem u jelu, ako je vjerovati u istinitost teorije da ljubav ide kroz želudac.


Aplikaciju je razvio Samsung, a autori objašnjavaju da je kuhinja jedno od najvažnijih mjesta za odnos dvoje ljudi, pa zašto onda ne krenuti od nje. Korisnici trebaju snimiti sadržaj svoga hladnjaka pa snimke razmjenjivati s drugim kandidatima, no Samsung ih upozorava da budu prirodni.


»Nemojte uređivati svoj hladnjak prije snimanja. Ako želite da aplikacija doista funkcionira, morate pokazati stvarno stanje stvari«, poručuje. No kao i kod svih aplikacija za ‘spajanje parova«, kandidatu se teško oduprijeti kušnji da u ljepšem svjetlu prikaže sebe, odnosno u ovom slučaju svoj hladnjak.
Onima koji se boje prikazati tužnu sliku vlastita hladnjaka, autori aplikacije savjetuju da imaju na um staru izreku »Suprotnosti se privlače. Ne samo da ćete možda pronaći partnera/icu koji će vas usrećiti, već i otkriti novo carstvo okusa«.