Nove nijanse

Proljetne manikure dolaze nam u raskošnoj paleti od neutralnih do jarkih tonova

Ivana Mavrić

Foto: @troudelapin Instagram

Foto: @troudelapin Instagram

Proljeće je savršeno vrijeme za razigrane kombinacije, a to nam potvrđuju i nove manikure u trendy nijansamaUz posljednje dane zime pozdravljamo se sa zagasitim i dubokim tonovima lakova za nokte i okrećemo razigranim proljetnim nijansama vodeći se samo jednim pravilom- sve je dopušteno.


Ovog proljeća najpoželjnije manikure dolaze nam u raskošnim paletama- od neutralnih, suptilnih i uvijek elegantnih nude, bež i rozih nijansi pa sve do jarkih, uzbudljivih tonova zelene, plave i žute.


Kad je riječ o manikurama, najnoviji trendovi nalažu minimalistički dizajn, kraće nokte pravokutnog ili pak ovalnog oblika uz tek pokoji zlatni detalj ili trendy pečat u obliku srca.
Proljeće je savršeno vrijeme da se poigrate raznim tonovima- možda se odlučite obojiti nokte svaki u zasebnu boju ili pak odaberete jarku, upečatljivu nijansu ili premaz sa šljokicama… Jedno je sigurno- efektna manikura dat će onaj zavodljivi, završni pečat vašem proljetnom looku. Zbog toga u nastavku donosimo najnovije proljetne trendove u manikuri koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za novu sezonu.Foto: Instagram


proljetne manikure, lakovi za nokte