Gubitak kilograma

Predsjednica pokazala da je dodatno “istesala” figuru: Odlučila prije izbora pojačati dijetu i tjelovježbu

P. N.

Foto Ured predsjednice

Foto Ured predsjednice

U New Yorku je odjenula bluzu čija je cijena oko 1100 kuna, kakvu je nedavno nosila i misica Katarina MamićHrvatska predsjednica na američkoj turneji pokazala je haljinu modnog brenda Duchess Snježane Mehun, ali i još mršaviju liniju.


24 sata pišu kako predsjednica ima gotovo idealne mjere (110-67-96), ali je u posljednje vrijeme izgubila još nekoliko kilograma. Preferira liposukcijsku dijetu čiji je autor Kenan Mandra.


– Riječ je o prehrani koja se prvenstveno temelji na povećanom unosu zdravih masti i proteina. Zapravo je riječ o laganoj mediteranskoj kuhinji – ribi i pilećim prsima s maslinovim uljem te obilnim prilozima povrća i salata – otkrila je Kolinda Grabar Kitarović prošle godine u intervjuu za magazin Gloriju.


Uz to što pazi na prehranu, predsjednica vježba već neko vrijeme. U tjelovježbu je ubacila i trčanje kao aerobnu aktivnost koja odlično troši masne naslage.
Kolinda je, pišu 24 sata, u New Yorku odjenula bluzu čija je cijena oko 1100 kuna, kakvu je nedavno nosila i misica Katarina Mamić (22).