Srodne duše

PRAVA LJUBAV Sedam jasnih znakova da ste zaista suđeni jedno drugom

P. N.

Foto: @mariefeandjakesnow Instagram

Foto: @mariefeandjakesnow Instagram

Ovi znakovi otkrit će vam je li osoba s kojom ste u vezi zaista ona pravaBudimo iskreni, jedna od najvećih životnih pitanja koje muči svakoga od nas jest hoćemo li pronaći svoju srodnu dušu i dijeliti život s nama posebnom osobom. Biti zaljubljen do ušiju jedno je od najljepših iskustava koje možemo proći u životu.


No, da biste iskusili, i što je još važnije, održali pravu i istinsku ljubav, morate biti vrlo oprezni. Želite li znati jeste li zaista pravilno odlučili i je li vaš partner zaista osoba u koju ćete se moći pouzdati u svim životnim situacijama, ovih sedam znakova otkrit će vam je li on/ ona prava osoba za vas.


1. Planirate zajedničku budućnost


Ovo je zaista važno. Ukoliko netko ima ozbiljne namjere prema vama, to će vam i jasno dati do znanja. Ako je partneru zaista stalo do vas i zaista je riječ o pravoj ljubavi, on jednostavno neće “izdržati” i osjećat će snažnu potrebu da s vama razgovara o zajedničkoj budućnosti, planovima i promjenama koje će dodatno poboljšati vašu vezu.


2. Međusobno se poštujete
U ovom slučaju stvari su vrlo jednostavne i može ih se sažeti u jednoj rečenici: ne postoji način da nekoga volite bez da ga istovremeno i poštujete. Imate li problema u ovom aspektu veze, tada dobro razmislite je li zaista riječ o ljubavi vrijednoj vašeg truda i vremena.3. Niste ljubomorni


Iako ljubomora može biti znak da je partnreu zaista stalo, ona nipošto nije mjerilo prave ljubavi. Naposljetku, ljubomora nije temelj na kojemu možete graditi intimnu, dugotrajnu i ozbiljnu vezu. Naravno da želite provoditi puno vremena skupa, no također svatko od vas mora imati i prostora za sebe – ovo je važno pravilo za zdrav i uravnotežen odnos. Ukoliko se ljubomora nadvija sve više i više, poput tamnog oblaka nad vašu vezu, to znači da vaša povezanost može vrlo brzo biti ozbiljno narušena.


4. Dijelite zajedničke interese


DIJELITE. Zapamtite tu riječ. No, tu nije čak ni riječ samo o zajedničkim interesima, hobijima, mišljenjima i stavovima, već i o materijalnoj vrijednosti. Ukoliko ste zaista pronašli svoju srodnu dušu, tada će se ta osoba potruditi biti uključena u dijelove života koji su vam važni. Htjet će vam pružiti sigurnost i učiniti sve da se osjećate sretno i ispunjeno.5. Dijelite tajne i potpuno ste iskreni


Ne samo u ljubavi, već i u svakom aspektu života trebali biste se truditi biti iskreni. Ukoliko skrivate tajne i niste iskreni prema partneru, to znači da jednostavno niste suđeni jedno drugom. Ukoliko se ne osjećate dovoljno slobodno da ‘ogolite dušu’ pred vašim partnerom, to znači da on nije vaša srodna duša, i obrnuto.


6. Znate se dobro posvađati


Zapamtite, nema zdravog odnosa bez svađa. Toliko je jednostavno. Ukoliko ne raspravljate i ne argumentirate svoja ponekad oprečna razmišljanja, tada znači da nešto zaista nije u redu. No, ako vaše svađe završavaju razumno, ako na kraju svađe ipak prevlada zdravi razum i postoji prostor za kompromis, to je zaista odličan znak.


7. Završavate jedno drugom rečenice


Možda zvuči kao klišej, no ako dvoje ljudi poznaje jedno drugo toliko dobro da znaju što njihov parnter razmišlja, to znači da oboje osjećate slobodu da u vezi budete ono što zaista jeste. A nema ničeg boljeg nego dijeliti život s osobom koja vas poznaje na najdubljim razinama duše i voli vas točno onakvima kakvi jeste.Foto: Instagram


ljubav, veze, parovi, srodne duše