Ususret izboru

Pogledajte razglednicu najljepših Hrvatica! Još je jedan dan ostao do proglašenja Miss Hrvatske

P. N.

FOTO: Boris Mataković

FOTO: Boris Mataković

Ove subote očekuje nas veliko finale izbora Miss Hrvatske ove subote doživjet će svoje veliko finale, a Lijepa Naša dobit će još jednu najljepšu Hrvaticu koja će nas predstavljati na Izboru za Miss Svijeta.


Djevojke se na Lošinju pripremaju punom parom, no stigle su one i do gradonačelnice Ane Kučić koja ih je primila u svojem uredu i poželjela im puno uspjeha u životu.


Direktor TZ Lošinj, Dalibor Cvitković, također je upoznao sve natjecateljice, a u ime grada priređeni su im i pokloni iznenađenja.
Ipak, nije bilo vremena za opuštanje i razgledavanje jednog od najljepših hrvatskih otoka jer djevojke ubrzano vježbaju koreografiju za veliko finale, a u tome im pomaže stručan tim direkcije Izbora.


Ljepotice su imale i fiting s dizajnerima Zoranom Aragovićem i Ivicom Skokom, a predstavile su i svoju video razglednicu koja vrvi prelijepim kadrovima, a za koju je zaslužna produkcija Project 6 studio.Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta emitira se uživo, ove subote, na HRT2 u 20:55 sati.FOTO: Boris Mataković