Izrazite svoju individualnost

Piercing na uhu nikada nije izgledao bolje. Evo nekoliko najboljih lookova

Ivana Mavrić

Foto: @brittanyxavier Instagram

Foto: @brittanyxavier Instagram

Nova umjetnička forma postavljanja piercinga sastoji se od nizanja što je moguće više pierceva u različitim formacijamaGodinama su tetovaže bile sinonim za buntovništvo, ali i kreativan način na koji se izražavala individualnost – bilo kroz simboličke poruke s osobnim značenjem ili inspirativne umjetničke crteže.


U posljednje vrijeme sve češće viđamo pomalo zaboravljeni trend koji nam se ponovno vraća u velikom stilu: piercing uha novi je hit u beauty svijetu i ipak nešto bezbolniji način pomoću kojeg možete stvoriti svoju vlastitu modnu poruku.


Nova umjetnička forma postavljanja piercinga, tzv. ‘curated ear‘ sastoji se od nizanja što je moguće više pierceva u različitim formacijama jedinstvenim za svaki oblik uha. Najvažnije pravilo jest da istu formaciju ne ponavljate na drugom uhu jer će takva simetrija djelovati estetski neprivlačno.

Osim ovog nepisanog pravila, sve ostalo prepušteno je vašoj mašti na volju. Piercing uha način je da izrazite svoju individualnost i istaknete se iz mnoštva. Stoga, razmišljate li o pirecingu, donosimo vam nekoliko najpopularnijih prijedloga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.Foto: Instagram


piercing uha, curated ear