Za meke usne

Ovo su najpopularniji balzami za usne koje ćemo obožavati ove zime

Ivana Mavrić

Foto: @fakander/ skincarejourneyca Instagram

Foto: @fakander/ skincarejourneyca Instagram

Među njima se nalazi i naš favoritDolaskom hladnijih dana posebnu ćemo pažnju posvetiti njezi usana, a balzam za usne bit će neizostavni dio naše kozmetičke torbice. Suhe i ispucale usnice jedna su od najčešćih pojava u zimskim mjesecima, stoga je potrebno pružiti im dodatnu njegu koja uključuje pilinge i redovito mazanje hidratantnim balzamima.


Ako ste u potrazi za savršenim balzamom za usne, ovo su prema Pinterestu najpopularniji proizvodi za njegu usana s kojima sigurno nećete pogriješiti. A među njima se nalazi i naš favorit…


1. Burts Bees


Balzam s kultnim statusom napravljen je od isključivo prirodnih sastojaka na bazi pčelinjeg voska koji hrani, njeguje i štiti usne. Njegova iznimno gusta tekstura pružit će maksimalnu zaštitu i njegu osjetljivim usnicama te ih oporaviti od ispucalosti i dehidracije. Obogaćen je voćnim ekstraktima i kokosovim voskom, a dolazi u praktičnom pakiranju idealnom za žensku torbicu (u kojoj nikad nema dovoljno mjesta!)

Bonus: 100% prirodan


2. Carmex


Hvale ga poznate ličnosti, a obožavamo ga i mi! Ovo je naš go- to balzam u zimskim mjesecima kojem se uvijek vraćamo. Riječ je o balzamu koji će, zahvaljujući svom najvažnijem sastavu, pčelinjem vosku, zaštititi i zacijeliti ispucane usne. Odličan je za svaku prigodu, no za večernju njegu preporučamo da isprobate Carmex u teglici. Mi više ne možemo bez njega!Bonus: sadrži SPF15


3. Glossier


Gusta tekstura i formula obogaćena antioksidansima obećavaju maksimalnu njegu, a balzam dolazi u sedam slasnih okusa od kojih izdvajamo onaj s ružom, mangom i kokosom. Mmmm…. Ukoliko se još dvoumite, dovoljno je reći kako je na Pinterestu potražnja za ovim balzamom porasla za čak 79 posto.Bonus: finog je okusa!


Foto: Burts Bees, Carmex, Glossier


njega usana, balzam za usne