Kakvo prijateljstvo

Ovo je daleko najljepši par na Instagramu i tu su da vam uljepšaju dan

P. N.

Foto: @mayapolarbear Instagram

Foto: @mayapolarbear Instagram

Mogu li biti slađi?Upoznajte Mayu, najpoznatijeg samojeda na svijetu i pravu Instagram senzaciju. Vjerovali ili ne, Maya se može pohvaliti sa skoro dva milijuna pratitelja na Instagramu, baš kao i njezin prijatelj, talentirani Mr. Pokee o kojem smo već pisali.


Prekrasna Maya ima tri godine, a njezine preslatke i vesele fotke na kojima pokazuje pravi pseći osmijeh donijele su joj titulu ‘najsretnijeg psa na svijetu’. Samojedi su inače poznati kao izrazito miroljubivi i društveni psi, vesele i drage naravi koja osvaja na prvu. Iako uživaju u društvu drugih psa, ljudi i djece, samojedi su poznati kao tvrdoglavi psi koji moraju imati određenu razinu autonomije. No, sve im to opraštamo jer su naprosto neodoljivi!
Maya i Mr. Pokee sreli su se u Berlinu, i naravno, kako to i doliči u današnje vrijeme, odmah ‘opalili’ fotke za Instagram koje su brzo obišle svijet. Imate loš dan? Samo jedan pogled na ove vesele fotografije bit će dovoljan da vam izvuče osmijeh na lice. Zaista, mogu li biti slađi?

Foto: @mayapolarbear Instagram