Srodne duše

Ovih pet tipova prijateljica svaka žena treba imati u svom životu

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

One su naše srodne duše, a svaka od njih pomoći će vam da budete najbolja verzija sebeOne su osobe s kojima ste prošle sve važne stvari u životu. Skupa ste liječile slomljena srca, provele lude noći i stvorile nezaboravne uspomene. Pomogle su vam kad vam je najviše trebalo i u zadnji tren vas spriječile od one velike modne greške za koju ste tada mislili da je genijalna ideja. S vama su u dobru i zlu, na običnoj kavi ili najvažnijem danu u životu.


One su naše srodne duše, a ovih pet tipova prijateljica svaka žena treba cijeniti u svom životu.


1. Vječni optimist


Svi imamo onu jednu frendicu koja je duša svake zabave i s kojom se i najobičnija kava pretvori u maraton smijanja. Ona je tu za vas čak i u onim trenucima kad imate osjećaj da ništa ne ide na bolje da vam popravi raspoloženje i podsjeti da dolaze bolji dani. A kome ne treba doza smijeha?

2. Spontana prijateljica


Svima nam treba prijateljica koja je uvijek spremna na nove izazove i kojoj je dovoljan samo jedan poziv da krene u akciju i učini s vama nešto ludo i drugačije. S takvom ćete prijateljicom stvoriti uspomene koje ćete pamtiti do kraja života.Giphy

3. Motivator


Ona je brutalno iskrena i bez dlake na jeziku, a poticat će vas da budete najbolja verzija sebe. Ponekad je takva prijateljica točno ono što nam treba kad se osjećamo da ne napredujemo dovoljno u životu. Takvu osobu morate prihvatiti u njenom punom sjaju i imati na umu da želi samo najbolje za vas, bez obzira koliko može biti oštra.


4. Glas razuma


Ponekad nam treba netko tko će nas prizemljiti u trenucima krize. Ona je osoba kojoj ćete se povjeriti kad vam je veza u problemu ili ne znate kako ispravno postupiti u određenoj situaciji. Ona nipošto nije dosadna, no svakoj grupi treba jedna trezvena osoba koja će pozvati taksi nakon ludog izlaska.Giphy

5. Prijateljica koju znate oduvijek


Istina je da stari prijatelji mogu biti blagoslov ili prokletstvo. Samo zato što nekog poznate iz osnovne škole ne znači da odnos morate njegovati do kraja života. No, priznajte, lijepo je naći se s dragom osobom koja će vas podsjetiti na djetinjstvo i s kojom ste prošli sve važne stvari u životu. Dokle god vas i dalje veže iskrena ljubav i uzajamno poštovanje, ovo je tip prijateljice koju vrijedi zadržati u životu.A ako ste sve ove osobine pronašli u jednoj osobi, tada ste prava sretnica. Nazovite prijateljicu i to joj i kažite.


Foto: Unsplash