Pravi mrgud

Ova preslatka ljuta maca s razlogom je dobila nadimak nove ‘Grumpy Cat’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ona se zove  Meow Meow  i čini se da ima loš dan – svaki dan Istina je – nitko ne može zamijeniti legendarnu ‘Grumpy Cat’, internet senzaciju koja nas je svojim namrgođenim fotkama uvijek iznova oduševljavala. No, sada se pojavila nova pahuljasta maca koja je s pravom osvojila titulu nove Grumpy Cat. Ona se zove  Meow Meow  i čini se da ima loš dan – svaki dan.


Njezina vlasnica kaže kako je ova dama posebna zbog svoje ‘Batman oznake’ koja joj daje dojam vrlo opasne mace, a iako djeluje jako ljuto, zapravo je prilično umiljata, no neka vas to ne zavara: ova maca traži poseban tretman i ponaša se poput prave kraljice.


“Pronašla sam ju u jednoj staroj trgovini kućnih ljubimaca. Njezin bivši vlasnik ostavio ju je ondje iz nepoznatog razloga. Tada je imala samo 10 mjeseci. Nisam joj mogla odoljeti i uzela sam ju kući”, kaže Claire, ponosna vlasnica namrgođene mace.
Ova dama jako je izbirljiva kad je u pitanju prehrana: ako joj se nešto ne sviđa, jasno će to dati do znanja. A nakon što se probudi i pojede svoju omiljenu konzervu, smjesti se pored prozora i promatra ptice. Vlasnica kaže kako mačka izgleda ljuto zbog  mrlja u obliku Batmanove oznake koja ju čini naprosto neodoljivom. 
Foto: Instagram