Korejski brend

Noćna maska za lice koja se u svijetu proda svakih 11 sekundi

Ivana Mavrić

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Saznajte sve o proizvodu koji je revolucionarizirao beauty rutinu žena diljem svijetaNoćne maske za lice postale su neizostavni dio naše beauty rutine što uvelike možemo zahvaliti popularnosti korejskih proizvoda za njegu lica, kao i istočnjačkom beauty režimu kojemu se okreće sve više žena diljem svijeta. Megapopularni korejski brend Laneige zaslužan je za kreiranje prve i ujedno najprodavanije noćne maske na tržištu koja je revolucionizirala beauty rutinu žena diljem svijeta. U čemu je tajna?


Za početak, ova intenzivna noćna maska odgovara svim tipovima kože te nakon nanošenja prodire duboko u slojeve kože ostavljajući ju hidratiziranom i svježom. Tajna najprodavanije noćne maske na svijetu krije se u formulaciji obogaćenoj trehalozom, šećerom koji pokazuje hidratantna svojstva, a koji u kombinaciji s ioniziranom vodom u iznimno kratkom roku prodire duboko u stanice kože pružajući joj maksimalnu hidrataciju. Osim toga, formula je obogaćena antioksidansima- ekstrakt breskve, noćurka, ruže i ylang- ylanga samo su neki od sastojaka koji umiruju kožu i pružaju joj svježinu, zdravi sjaj i onaj toliko željeni plump efekt.

Maska se nanosi navečer, na očišćenu kožu u debljem sloju, a koristi se dva do tri puta tjedno, dok ju osobe sa izrazito suhom kožom mogu koristiti i tijekom dana. Zahvaljujući iznimno laganoj, a učinkovitoj formuli, maska ne ostavlja masne tragove, i, što je najvažnije – djeluje tijekom noći, u periodu u kojem koža dodatno gubi vodu i opada proizvodnja sebuma.


Maska dolazi u pakiranju od 70 ml, a cijena joj je oko 130 kn. Možete ju pronaći na korejskim webshopovima ili potražiti na Ebay-u.


Foto: Laneige


korejska kozmetika, noćne maske za lice, laneige