Divota

NIJE TOSKANA NEGO – KRK Pronašli smo savršen park za bijeg od gradske vreve

P. N.

Stari bunar, velika livada savršena za piknik i poneke sportske aktivnosti, sprave za djecu, roštilj i stolovi već zvuče dovoljno privlačno, ali ako tome dodamo i maleno jezerce, i patke i guske, onda ćete se složiti da se radi o savršenom bijegu od gradske vreveUživati u ljetu onako kako mi to želimo je pomalo otežano ako radimo. Vrijeme za izlete i putovanja teško je pronaći na kalendaru, ali nasreću uvijek se nađe vremena za vikend bijeg ili jednodnevni izlet.


Ako želite spojiti prirodu i more, onda imamo za vas savršen izlet za koji ćete morati potegnuti do Krka, što i nije tako strašno jer ste tamo za čas kada nema gužve.


Istražili smo manje privlačnu turistima stranu otoka Krka i oduševili se prirodom. Pronašli smo savršen park za obitelji s klincima, parove ili društvo. Smješten je između Sv. Vida i Dobrinja i nije ga teško pronaći jer se nalazi tik uz cestu, na što se začudo u samo nekoliko minuta boravka u parku potpuno zaboravi.
Stari bunar, velika livada savršena za piknik i poneke sportske aktivnosti, sprave za djecu, roštilj i stolovi već zvuče dovoljno privlačno, ali ako tome dodamo i maleno jezerce, i patke i guske, onda ćete se složiti da se radi o savršenom bijegu od gradske vreve.


U neposrednoj blizini parka nalazi se šetnica za one koji žele zaviriti dublje u krošnje, a za one gladne sporta postoji igralište.


Preporučamo da uz park, svakako posjetite i Šilo gdje se možete osvježiti na mirnoj plaži pored kampa s pogledom na Crikvenicu. A prije nego se uputite u nezaobilazni Vrbnik; prije čaše vina, veličanstvenog pogleda s visine i gubljenja po uličicama stare gradske jezgre; doživite smiraj dok se vozite pored vinograda koji neodoljivo podsjećaju na Toskanu.


U nastavku “bacite oko” na park Ogradi: