Prava senzacija

NAPROSTO NEODOLJIV Ovo je Norbert, minijaturni psić velikog srca i najveći cooler na Instagramu

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Upoznajte preslatkog terapeutskog psića koji osvaja srca gdje god da kreneNorbert the Dog minijaturni je psić koji je svojim velikim srcem osvojio cijeli svijet. Njegova vlasnica kaže kako se naprosto zaljubila u njega od prve sekunde kad ga je ugledala, a ta je ljubav prerasla u neraskidivu povezanost koju samo vlasnici pasa mogu razumijeti.


Preslatki psić svoju je slavu stekao prepoznatljivim dizanjem šapice u ‘high five’ stilu, a njegova vlasnica kaže kako mali Norbert može osjetiti kad je netko tužan ili se ne osjeća dobro te da pruža ljudima razlog za osmijeh samom svojom pojavom.


Norbert je zapravo terapeutski psić koji volontira u domu za starije i bolesne osobe te dječjoj bolnici, a gdje god da krene, ovaj neobični mješanac Chihuahue, Kern terijera i tibetanske pasmine Lhasa Apso izaziva oduševljenje. Njegova vlasnica redovito ga fotografira u ludim pozama s prepoznatljivim isplaženim jezikom, a njegov Instagram profil prati čak 785 tisuća obožavatelja.
Minijaturni psić velikog srca teži tek nešto više od jedne kile, ali zato ima ljubavi za cijeli svijet. Pogledajte njegove fotografije – sigurni smo da će vam izmamiti veliki osmijeh na lice.


Foto: @norbertthedog Instagram