Ljetni must have

Nakit sa školjkama bit će najpoželjniji modni dodatak ovog ljeta. Pronašli smo najljepše modele

Ivana Mavrić

Foto: @solinecamart Instagram

Foto: @solinecamart Instagram

Chokeri, duge ili pak nanizane ogrlice s školjkama bit će savršeni dodatak koji će začiniti svaki ljetni styling Neočekivani modni dodatak nametnuo se kao najpoželjniji statement komad ovog ljeta: sezonu će obilježiti nakit sa školjkama u svim mogućim oblicima- narukvice, ogrlice naušnice, privjesci za gležanj, pa čak i ljetne sandale bit će ukrašene ovim prekrasnim morskim motivom.


Pozlaćeni nakit sa školjkama najbolje će doći do izražaja na preplanulom tenu, a osim pozlaćenih komada, u mnoštvu izbora ističu se oni s prirodnim materijalima ili pak sa sedefastim sjajem koji kao da prizivaju more i sunce.

Chokeri, duge ili pak nanizane ogrlice s školjkama bit će savršeni dodatak koji će začiniti svaki ljetni styling, baš kao i narukvice ili pak privjesci za gležanj s najpoželjnijim ljetnim motivom. Novi trend pojavio se i u obliku divnih minimalističkih naušnica koje najčešće dolaze u zlatnoj varijanti, a djelovat će zaista efektno u kombinaciji s ljetnim haljinama.
Sada je pravo vrijeme da nabavite najpoželjniji nakit ove sezone, stoga smo u mnoštvu izbora izdvojili aktualne hit modele s popularne shopping platforme Asos.


# OGRLICEWeekday faux shell choker necklace, £10.48ASOS DESIGN, £6.14Reclaimed Vintage, £12.29
DesignB London, £4.69ASOS DESIGN, £8.31


# NARUKVICEWeekday, £8.31ASOS DESIGN, £6.14


# NAUŠNICEWarehouse, £8.31Monki, £6.14
ASOS DESIGN, £8.31ASOS DESIGN, £12.29Liars & Lovers, £10.12


Foto: Instagram, Asos


ogrlice sa školjkama, modni trendovi, proljeće ljeto 2019