Ponos Japana

Može li biti slađi? Upoznajte Hachija, japanskog Shiba inu psa koji će vam uljepšati dan

P. N.

Foto: @issyrider Instagram

Foto: @issyrider Instagram

Japanci su iznimno ponosni na njih i smatraju ih nacionalnim blagom te kažu kako se u njih veoma lako zaljubitiShiba inu, ponos Japana, spada u najmanju od šest čistokrrvnih japanskih pasmina i jedan od najvećih simbola Zemlje izlazećeg sunca. Njezin prekrasni predstavnik je Hachi, četveronožni prijatelj japanske fotografkinje Masayo Ishizuki koja je odlučila utjeloviti ljepotu Hitachi parka i čarobnog cvata raznobojnog cvijeća u kojima najviše od svih uživa njezin najbolji krzneni prijatelj.


Shiba inu jedan je od najvećih simbola Japana, a spada u jednu od rijetkih starih rasa koje su opstale do danas. Shiba inu je lovačka pasmina poznata po svojem neustrašivom temperamentu, šarmu, opreznosti i samoovjerenosti, a krasi ih iznimna inteligencija i velika privrženost.


Japanci su iznimno ponosni na njih i smatraju ih nacionalnim blagom te kažu kako se u njih veoma lako zaljubiti, a dokaz za to su i ove fotografije razigranog Hachija u polju cvijeća koje će vam sigurno uljepšati dan.Foto: @issyrider Instagram