Nova kampanja

Modna čarolija s najjužnije točke istarskog poluotoka: Zimska kolekcija modnog dvojca ELFS

P. N.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Ključni komadi kolekcije su kaputi, ali i tople zimske jakne uz sada već neizostavne modne dodatke s Elfs potpisomDoris Pinčić Rogoznica, Marijana Batinić, Viktorija Rađa, Ivana Mišerić, Antonija Blaće, dugačak je popis hrvatskih trendseterica koje u svojim ormarima obavezno imaju ELFS komade. Kao i svake godine, modni dvojac Elfs se i ove zime pobrinuo da njihova kampanja uljepša ovo hladno i tmurno vrijeme. Ovoga puta vode nas na najsunčaniji dio Istre, rt Kamenjak!


Atraktivne manekenke Laura Kvartuć i Nabilah Harron hrabro su stale pred objektiv Danijela Galića i na najljepši mogući način još jednom potvrdile ono što već znamo posljednjih 15 godina : kada su elegancija i ženstvenost u pitanju, Elfsi jednostavno nemaju konkurenciju. Za besprijekoran make up pobrinula se Gabrijela Jozić za IBeauty dok frizure potpisuje riječki salon Domino.


Premda u posljednjoj Elfs kolekciji dominiraju haljine, ključni komadi ipak su kaputi, ali i tople zimske jakne uz sada već neizostavne modne dodatke s Elfs potpisom. Isto tako, i ove sezone Aleksandar i Ivan nisu zaboravili staviti pečat na poslovni look koji su doveli do čistog savršenstva. S ovim modnim komadima, hrabri ulazak u Novu godinu itekako ima smisla jer kada vidimo ovu modnu čaroliju, odmah je želimo u svom ormaru!
Foto: Danijel Galić