Buđenje

MJESEČNI HOROSKOP Što nam zvijezde donose u ožujku? Vrijeme je za promjene i nove početke

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Za neke horoskopske znakove ovo će biti mjesec u kojem će im se ostvariti snovi, no drugi će pak trebati poraditi na sebi i jasno postaviti ciljevePriroda se polako budi, a s njom i naše želje i snovi. Za neke horoskopske znakove ovaj će mjesec biti izrazito povoljan za ostvarivanje ciljeva, dok će drugi morati potražiti odgovore duboko u sebi. Pogledajte što nam zvijezde donose ovog mjeseca.


OVAN


Vaša urođena sposobnost vođenja i uklanjanja prepreka doći će pred iskušenje ovog mjeseca zbog bezbrojnih obaveza. To bi vas moglo iritirati i dovesti do frustracija.Ovnovima će ožujak započeti s jednom nogom na kočnici, a drugom na gasu. Službeni početak proljeća donijet će vam razrješenja i uklanjanje prepreka te ćete ponovno osjećati strast za životom.


No, u vrijeme punog Mjeseca, pripazite na važnost komunikacije. Vježbajte strpljivost i krajem mjeseca imat ćete puno jasniju sliku o smjeru kojem želite ići. Vaša spontanost, hrabrost i individualnost bit će potrebna vašpj bliskoj okolini. Vodite ih svojim primjerom.


BIK
Volite sigurnost i udobnost, stoga će vas uznemiriti dinamika i promjene koje slijede ovog mjeseca. Fokusirajte se na sadašnji trenutak- na taj ćete način biti poput sidra u vjetru promjena. U ožujku ćete biti fokusirani na karijeru i vrlo su mogući novi poslovni projekti.


Kad je riječ o dugoročnim planovima, jasno vidite širu sliku i već imate pripremljen nacrt.Ove godine zvijezde od vas traže talent za stvaranje, ali i stabiliziranje. Vaša praktična strana doći će do izražaja u vođenju projekata. Imajte na umu da vaš zdravi razum djeluje kao prizemljenje bliskim ljudima.


BLIZANCI


Financije bi vas mogle kočiti i biti izvor frustracija, no bit ćete u poziciji da tijekom mjeseca riješite probleme s novcem. Vaša osobnost i ležeran stav mogli bi vam pomoći u razvoju karijere. Očekuju vas uzbudljive prilike koje ćete dobro iskoristiti pomoću svojih komunikacijskih vještina.


Usporite kako biste se povezali s partnerom- tako ćete otkriti novi smjer vašeg intimnog odnosa. Romantično putovanje opustit će vas i regenerirati. Stres kojemu ste bili izloženi prošlog mjeseca polako će blijediti, no još uvijek je vrlo važno da ostane prizemljeni, kad je riječ o brojnim osobama i aktivnostima koje vas okružuju.RAK


Bližite se kraju dvogodišnjeg izazova. Ne odustajte! Usmjerite se, odluke pretvorite u djela i nađite mir u sebi. Između 6.- og i 9. -og ožujka očekuju vas frustracije- oduprite im se. Sunce se otkriva iza tamnih oblaka sredinom ljeta. Iskoristite početak mjeseca za aktiviranje vaše intuicije. Vaša marljivost i želja da osigurate sigurnost drugima isplatit će se krajem mjeseca.


Sanjarit ćete o egzotičnim putovanjima u nepoznate zemlje. Pravo je vrijeme da istražite svoju dušu i postavite životne ciljeve.


LAV


Odnosi s bliskim osobama zacijelit će ovog mjeseca. Vaša sposobnost preuzimanja kontrole bit će spriječena zbog nekih skrivenih motiva. Doći ćete do vrijednih spoznaja kad zagrebete ispod površine. U boljoj ste poziciji da spoznate istinu. Imajte na umu da ‘nije zlato sve što sja’.


Osluškujte, zaista osluškujte srca voljenih osoba – tada će vaša lavovska priroda rasvijetliti putove drugima kako bi postali sve ono što mogu biti. U poslu je potrebna organizacija- obaveze riješavajte jednu po jednu.


Ovog mjeseca fokus je na karijeri, vezama i resursima koje dijelite s drugima.


DJEVICA


Vaš ozbiljan pristup životu doći će pred iskušenje ovog mjeseca. Ljudi će iskakati od svuda tražeći vaše usluge i pokušat će vam odvratiti pažnju na njihove potrebe. Ožujak će biti mjesec balansiranja za Djevice. No, imate priliku naučiti nešto iz života drugih- iskoristite je.


Bit ćete preokupirani poslom koji će stati na put vašem društvenom životu. Gledajući širu sliku, aktivnosti ovog mjeseca izvući će vas iz vaše potištenosti i zlovoljnosti. Stvorit ćete odnose koji će se temeljiti na zahvalnosti, poštovanju i podršci. Iskoristite vašu moć rasuđivanja kako bi izbalansirali odnose s bliskim osobama.VAGA


Ovog mjeseca jurit ćete u svim mogućim smjerovima kako biste održali ravnotežu u vašem životu. Ako se samo posvetite usrećivanju drugih, izgubit ćete darove koje vam donosi osobni razvoj. Ova godina donosi vam nove kontakte i udruživanja. Vaša društvenost doći će do izražaja kako u poslu, tako i u privatnom životu.


Očekuju vas uzbudljivi novi razvoji u karijeri. Intuitivno ćete znati kako kuća čini dom tek kad se stvori uzajamno poštovanje. Pustite glas i recite svoje mišljenje- vašoj će okolini korisiti vaš jasan i nepristran sud.


ŠKORPION


Dom će vam pružiti utjehu ovog mjeseca. Osjećat ćete veliki nalet kreativnosti. Vaša duboka osjećajnosti i intuicija biti će od koristi vašoj djeci. Ovo je mjesec za sanjarenja, igru i istraživanje intimnih odnosa. Nemojte biti zlopamtilo- to vas nigdje neće odvesti.


Trenutačni zastoj pružit će vam olakšanje i raskrčiti neke nove puteve. Nemoje zaboraviti na važnost komunikacije. Recite istinu i pružite suosjećajnost. Vaša duša plovi dubokim vodama, a kraj zime donosi vam potpuno pročišćavanje. To vas vodi do boljeg emocionalnog i mentalnog stanja. Kako se mjesec odvija, sve ćete se više oslanjati na svoju intuiciju.


STRIJELAC


Loši dani su iza vas, a problemi koji su vas mučili tijekom zime polako se razrješavaju. Imajte na umu da vas ponavljanje starih obrazaca ponašanja neće nigdje dovesti. Očekuje vas velika transformacija.


Nazire se svjetlo na kraju tunela. Uzmite vremena za sebe i pronađite utočište u svojoj duši. Ondje ćete pronaći iscijeljenje i nove spoznaje. Svaki dan podsjećajte se kako je ovo nova godina koja obećaje nove mogućnosti. Tek tada vaš će entuzijazam i vizionarstvo poslužiti kao inspiracija drugima.JARAC


Svima je potreban odmor. No, jedini je problem što je vas zaista teško zaustaviti. Ako ne zastanete na čas, propustit ćete priliku za refleksiju koja bi vam osvijetlila neke nove životne puteve. Tijekom prvih 10 dana ožujka oduprite se porivu za negativnosti.


Podsjetite se da u vama teče duboka rijeka kreativnosti. Ideje će teći baš poput vode. Sada je vrijem da posadite sjeme za neke nove projekte. Ovog mjeseca morate se naučiti otpusiti svoja očekivanja- tek tada jasnije ćete vidjeti ciljeve. Podijelite životne obaveze i odgovornosti s bliskim osobama i olakšajte si put kojim hodate. Vrijeme je da se rasteretite i oslobodite želje za novim životom.


VODENJAK


Čini se da ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. Vjerujte svojoj viziji. Vaš pogled na život pojačan je snažnom intuicijom koja vas vodi. No, oduprite se porivu da spašavate druge. Ako iskreno volite sebe, moći ćete suosjećati s drugima.


Osigurat ćete financijsku stabilnost. Iako vam ovog mjeseca financije odlično stoje, potražite drugo mišljenje prije no što donesete bilo kakve odluke. Potrebno je podijeliti svoje planove i ideje s osobom koja je praktična i prizemljena. U poziciji ste da promijenite način na koji živite. Uhvatite val promjena i sloboda je vaša.


RIBE


Ovo je vaš mjesec! A s Uranom u vašem znaku Sunca, sljedećih sedam godina iz vas će naprosto teći kreativni sokovi. Ožujak je pravi mjesec za prepoznavanje svojih snova koji će vas odvesti u novim smjerovima.


Budite pozorni i otvoreni za nova pozitivna iznenađenja. Vodi vas univerzalna snaga. Sjetite se da morate dati kako bi primili darove. Ovo je mjesec u kojem trebate osvijetliti svoje ideale, držati ih blizu srca i ne dopustiti da vas potišti trenutačno stanje. Magija je u zraku, a čuda se događaju- ako vjerujete. Predugo ste izigravali žrtvu, vrijeme je da se probudite. Žalopojke vas neće nigdje dovesti. Pred vama je neki novi svijet koji čeka da se probudite!Foto: Unsplash


horoskop, horoskopski znakovi, mjesečni horoskop, horoskop ožujak 2019