Izazov

MISTIČNI DVORAC Ovaj test osobnosti otkrit će vaše najdublje tajne

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Riješite kratki test i saznajte sve tajne vaše osobnostiZamislite da se nalazite ispred dvorca. Vodimo vas kroz njegove prostorije koje će nam otkriti tko ste uistinu. Da li dovoljno riskirate u životu? Kako zamišljate svoju budućnost i način na koji vas doživljava okolina?


Udobno se smjestite i otputujte s nama u mistične prolaze vaše duše.


Nalazite se ispred dvorca. Kako izgleda njegov ulaz?
a) jednostavna vrata


b) vrata su prekrivena biljkama i teško je pronaći ulaz


c) masivna drvena vrata s metalnim detaljima izgledaju pomalo zastrašujućeUšli ste u unutrašnjost dvorca i otkrili da nema nikoga. Unutra je pustoš. Što ćete prvo ugledati?


a) veliku knjižnicu


b) kamin s vatrom koja plamti


c) prostoriju s raskošnim lusterom i crvenim tepihom


d) dugačak hodnik i mnoštvo zatvorenih vrataRazgledavate uokolo i primijetite stepenište. Kako ono izgleda?


a) izgleda ogromno i čini se da ne vodi nigdje


b) izgleda zaista impresivno i zavojitog je oblika


Nakon što se uspnete stubištem, naiđete na malu prostoriju sa samo jednim prozorom. Koliko je velik prozor?


a) uobičajene veličine


b) vrlo je malen


c) ogroman, zauzima gotovo cijelu površinu zida


Pogledajte kroz prozor. Što vidite?


a) velike valove koji se razbijaju o stijene


b) šumu prekrivenu snijegom


c) zelenu dolinu


d) mali, živopisni gradićSilazite niz stepenište i vraćate se u predvorje. Ondje nailazite na vrata koja vode u dvorište. Kako ono izgleda?


a) obraslo je biljkama, nakrcano raznim stvarima i djeluje zapušteno


b) prepuno je raznobojnog cvijeća i djeluje održavano


c) djeluje poput džungle, no izgledalo bi lijepo kad bi ga netko počistioREZULTATI:


1. Vrata


Vrata simboliziraju vaš stav prema novim iskustvima. Ukoliko ste zamislili jednostavna, obična vrata, vi se ne bojite novih izazova i spremni ste bez puno razmišljanja upustiti se u nešto novo i izazovno.


Ako ste izabrali skrivena vrata, vjerojatno ste u nedoumici što točno želite od života, a budućnost vam djeluje nedefinirano i nejasno.


Ukoliko ste odabrali masivna vrata koja djeluju zastrašujuće, vi se bojite nepoznatog i teško izlazite iz svoje sigurne zone kako biste isprobali nova iskustva.


2. Unutrašnjost dvorca


Unutrašnjost dvorca simbolizira način na koji mislite da vas drugi vide. Ukoliko ste zamislili knjižnicu, o sebi mislite da ste osoba koja pruža podršku drugima i pomaže im da nađu rješenje problema.


Kamin s vatrom daje osjećaj topline i strasti, a upravo tako smatrate da vas okolina doživljava – kao energičnu, toplu i strastvenu osobu.


Raskošna prostorija sugerira da mislite kako ostavljate snažan i upečatljiv dojam na okolinu te da imate mnogo za dati.


Ako ste završili u dugačkom hodniku sa zatvorenim vratima, osjećate da vas drugi teško razumiju i da moraju uložiti puno napora kako bi doprli do vas.


3. Stepenište


Stepenište simbolizira način na koji doživljavate život. Masivno stepenište koje nikud ne vodi znači da život promatrate kao put s mnogo prepreka i patnji. Lijepo stubište zavojitog oblika pokazuje da ste izrazito romantična osoba koja je uvijek u potrazi za pravom ljubavi.


4. Prozor


Prozor simbolizira kako se osjećate u ovom trenutku. Mali prozor znak je depresivnosti, osjećaja da ste u zamci i ne možete pronaći izlaz.


Prozor uobičajene veličine otkriva da ste prizemljena osoba koja trenutno ima realna očekivanja od života. Svjesni ste ograničenja, no radujete se budućnosti koja je pred vama.


Ukoliko je prozor iznimno velik, vi se trenutno osjećate nepobjedivo, slobodno i spremno da ostvarite sve što poželite.


5. Pogled s prozora


Ovo je pregled vašeg cijelog života. Uzburkano more ukazuje na kaotičan život, dok je šuma prekrivena snijegom povezana s osobom koja traži izolaciju od društva.


Zelena dolina ukazuje da je vaš život miran i harmoničan, bez puno stresa i tjeskobe. Živopisni gradić povezuje se s osobom koja ima bogat društveni život.


6. Dvorište


Slika dvorišta zapravo je slika vaše budućnosti. Ukoliko je vrt blistav i uredan, to je znak da osjećate kako vam predstoji vedra budućnost.


S druge strane, zanemareni vrt kojeg treba počistiti pokazuje da ste optimistična osoba koja je zabrinuta po pitanju preuzimanja kontrole u životu. Oni koji su se odlučili za zapušteni vrt pesimisti su koji nemaju pozitivnu viziju budućnosti.


Foto: Pexels, Unsplash


psihologija, test osobnosti