Novi trend

Minijaturne tetovaže veliki su hit na Instagramu. Izdvojili smo one najljepše za inspiraciju

Ivana Mavrić

Foto: @d_tattooer/ tatto.ask Instagram

Foto: @d_tattooer/ tatto.ask Instagram

Decentne i upečatljive, minijaturne tetovaže šalju zaista lijepu poruku, a uz odabir pravog simbola i vi možete stvoriti svoj unikatan potpis na tijeluVelike, male, u boji ili crno- bijele, sa slikom ili citatom… kad je riječ o tetovažama, izbora je zaista mnogo. No, u posljednje vrijeme zamijetili smo jedan neobičan trend na Instagramu- minijaturne tetovaže posljednji su hit, a moramo priznati da izgledaju zaista fantastično.


Iako neće privući pozornost poput onih koje prekrivaju cijela leđa ili nadlakticu, svojom decentnošću šalju zaista lijepu poruku, a uz odabir pravog simbola i dobrog tattoo- majstora možete stvoriti svoj unikatan potpis na tijelu.


Minijaturne tetovaže najčešće se stavljaju na ruke i zapešća- tako ćete često vidjeti male simbole ili pak brojeve tetovirane na prstima ili zglobovima, a na ženama posebno privlačno izgledaju na području vrata, ili pak na unutarnjoj strani zapešća i podlaktice.

Što se tiče simbola, cvjetni motivi prevladavaju ovim trendom, baš kao i tetovaže s geometrijskim oblicima ili sazviježđima. Planeti, origami ptica, lice žene ili pak tetovaža Malog princa samo su dio šarolike inspiracije za minijaturne tetovaže. Zbog toga smo u nastavku izdvojili nekoliko najljepših trendi tetovaža koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.