Deseta kolekcija

LARIE Neodoljiva zimska bajka inspirirana intrigantnim Ruskinjama

Ivana Kocijan

Foto: Karmen Poznić Božić

Foto: Karmen Poznić Božić

Dizajnerica Marina Matić ponovno oduševljava visokim estetskim standardimaModni brend Larie predstavio je 10. kolekciju koja će, uz rođendanski sjaj, blještavilo i ženstvenost, oduševiti sve žene koje ne žele ostati nezamijećene. Dizajnerica Marina Matić ponovno oduševljava visokim estetskim standardima. Inspiraciju za jubilarnu modnu strastvenost pronašla je u senzacionalnoj Rusiji.


– Ruskinje, najintrigantnije žene svijeta, oduvijek su imale savršen spoj sjajnog glamura o misteriozne elegancije. Upravo takvom atmosferom odiše nova kolekcija koja se protivi modnoj monotoniji i uvlači nas u svijet jedinstvenog raskoša uz dozu sofisticiranog seksepila, objasnila je.


Jedan od zaštitnih znakova Marininog dizajnerskog izričaja je svakako usmjerenost na detalje i neizmjerna pažnja koju posvećuje svakom centimetru kreacije. U želji da svaka haljina bude unikatno djelo, Larie kolekcija ponovno utjelovljuje visoko kvalitetne materijale: profinjena čipka, metri tila te upečatljive trake samo su neki od detalja zbog kojih sve Larie kreacije ostavljaju nezaboravan dojam. Ovog puta dizajnerica se poigrala bogatom paletom boja od kojih predvode zlatna, srebrna, ljubičasta te neizostavna kraljica elegancije – crna. Kao i svaka prethodna, jubilarna kolekcija skriva brojne posebnosti. Jedna od njih su svakako koktel haljine s nezaobilaznim “puf” rukavima koje će zasigurno postati must have za novogodišnju proslavu, ali druga specijalna događanja na kojima želite zablistati.Osim sezonske kolekcije za jesen/zimu (2019/2020), u kampanji su se našle i vjenčanice.


Kampanja je snimana u Teatar baru. Priču je tradicionalno upotpunila i fotografkinja Karmen Poznić, a Hannan Redžepagić, Karmela Lenić i Dora Sabljić zablistale su u ulogama ruskih modela za čiji su se look pobrinule vizažistica Dijana Sajko, te studio Keune uz Tanju Kuštović zaduženu za frizure. Da dizajnerica zaista veliku pažnju posvećuje detaljima govore i ručno rađeni ukrasi za kosu Perlet koje je sama primijetila tijekom stvaranja kolekcije. Također, ponovo se odlično snašla u ulozi modela.
Foto: Karmen Poznić Božić