Starleta

Kim Kardashian liječi depresiju plastičnim operacijama. Kaže da joj smanjuju napetost

P. N.

Reuters

Reuters

Iako je dugo vremena tvrdila da je njezina guza posljedica dobrih gena, na kraju je priznala da su za nju zaslužni implatanti,Starleta Kim Kardashian, depresiju liječi plastičnim operacijama, prenosi Daily Mail. Glavni razlog depresije je navodno stres izazvan problemima u braku s Kanyjem Westom. Izvor za Radar tvrdi da joj se brak raspada. “Kim izgleda prekrasno i zato su ovi posljednji kirurški zahvati potpuno nepotrebni. Ali, kaže da se zbog njih osjeća bolje i zato ide pod nož”, prenosi Daily Mail. 


Obitelj Kardashian – Jenner nije nepoznata u svijetu plastične kirurgije, jer je gotovo svaka sestra iz obitelji prošla neki oblik kirurškog zahvata. Radar je prethodno objavio i da je Kim obožavateljica umetaka, a plastikom je popravila i grudi, te bedra. 


Pored svega, Kim je nedavno s obožavateljima podijelila i 17 proizvoda koji joj se uvijek nalaze u kupaonici. Kozmetički proizvodi koje starleta svakodnevno koristi, uglavnom su iz njezine vlastite kozmetičke linije. No, kada se zbroji cijena tih 17 proizvoda, dobijemo cifru koja skače na 4,500 dolara. No, čini se da umjesto kremama protiv bora i hidratantnim uljima, Kim svoj izgled ipak duguje plastičnim kirurzima i kozmetičarima.