IDEJE ZA CIJELU OBITELJ

Kako provesti slobodno vrijeme tijekom velikih vrućina?

P. N.

Foto: iStock

Foto: iStock

U Tower Centru Rijeka možete možete pronaći mnoge sadržaje koji garantiraju dobar provodAko umjesto mora, sunca i plaže, više preferirate ugodno klimatizirane prostore, imamo nekoliko super ideja koje bi vas mogle inspirirati za vruće dane koji su pred nama.


Klince, ali i one (nešto) starije, dobar provod očekuje u Zabavnom parku Happy Land u prizemlju Tower Centra gdje je na površini većoj od 2.500 četvornih metara smješten bowling centar i najveća riječka igraonica & rođendaonica. Bowling zona, lasertag, labirinti, trampolini, tobogani – garantiraju ludu zabavu u najvećem riječkom zabavnom centru.


Kuglana Food&Bar u kojem, osim u kuglanju, možete uživati u odličnoj ponudi hrane i pića, ima novu ljetnu terasu na kojoj ćete moći uživati u odličnom roštilju i pizzama.
Ako ste u žurbi, nemate puno vremena, a želite kratko predahnuti, uvijek možete popiti piće u nekom od kafića u Tower Centru.


Vruće ljetne dane, a još više noći, najbolje je provesti u kinu. Cinestar Rijeka 4DX najnovije filmske naslove prikazuje u osam kinodvorana, a među ljetnom ponudom nudi zanimljive blockbustere za čitavu obitelj.


Ako se prije ili nakon kina želite zasladiti ukusnim i kreativnim slasticama od najkvalitetnijih sastojaka, pravo će mjesto za to biti slastičarnica Cacao na 5. katu Tower Centra čija bogata ponuda kolača i sladoleda nikoga ne ostavlja ravnodušnim.


Ljeto je vrijeme godišnjih odmora, a godišnji odmori mnogima su omiljeno razdoblje za čitanje svih onih knjiga koje tijekom ostatka godine zbog nedostatka slobodnog vremena nisu uspjeli pročitati. Bez obzira čitali ih kod kuće ili na plaži, željene naslove zasigurno ćete pronaći u knjižari Hoću knjigu koja nudi najširi raspon kvalitetnih naslova i savjete stručnih trgovaca s iznimnim poznavanjem književnosti.
Zabavni park Happy Land, prizemlje TCR-a

Kuglana Food&Bar, prizemlje TCR-aCinestar, 5. kat TCR-a 
Slastičarnica Cacao, 5. kat TCR- a
Knjižara Hoću knjigu, 5. kat TCR- a


Sadržaj omogućuje Tower centar Rijeka 


Više inspirativnih savjeta za dugo modno ljeto potražite u specijalu Novog lista Ljetni shopping