Za bujnu kosu

Jeste li znali da postoje slatkiši koji potiču rast kose? Znamo gdje ih možete kupiti

Ivana Mavrić

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Vitamini za poticanje rasta kose dolaze u obliku gumenih bombončića, a sudeći prema recenzijama, osiguravaju rast kose u rekordnom vremenuOpadanje kose jedan je od najčešćih problema s kojima se suočavamo tijekom jeseni, stoga su vitamini i dodaci prehrani dobar izbor za sve one koji žele očuvati dugu, zdravu i bujnu kosu. Vitamini za poticanje rasta kose brenda Hairburst koji dolaze u obliku gumenih bombončića s okusom jagode najnoviji su hit, a sudeći prema recenzijama, osiguravaju rast kose u rekordnom vremenu.


Formula je obogaćena kolagenom, proteinom koji jača kosu, vraća joj vitalnost i sprječava njezino lomljenje. Moćni koktel vitamina uključuje biotin, poznat i kao vitamin ljepote koji čini kosu gušćom, dok folna kiselina potiče obnovu stanica i rast kose.


Za one koje traže malo čarolije u ponudi su i gumeni bomboni u obliku ružičastog jednoroga s finim okusom maline. Formula sadrži optimalne razine biotina, kao i selena, cinka te vitamina A, B6 i B12 koji će potaknuti rast kose i učiniti ju sjajnom, gustom i zdravom.


Bomboni ne sadrže umjetna bojila i štetne sastojke, veganski su proizvod i piju se dva puta dnevno. Cijena gumenih vitamina varira od 170 do 210 kuna i dostupni su na službenim stranicama brenda. Hoćete li ih isprobati?Foto: Hairburst, Instagram


kosa, ispadanje kose, vitamini za kosu