Minimalizam

Jednostavne i efektne: Ovo će biti najtraženije manikure u prosincu

Ivana Mavrić

Foto: @fashionblykay Instagram

Foto: @fashionblykay Instagram

Minimalističke manikure veliki su hit ove sezone, stoga ni ne čudi kako su i najljepše ovogodišnje blagdanske manikure obilježene upravo tim sveprisutnim trendomStiglo nam je najljepše doba godine: vrijeme je da zablistate u punom sjaju i svojim noktima priuštite pravi blagdanski tretman. Svečane manikure ove godine dolaze nam u nešto drugačijem izdanju, a najvažnije pravilo kojim ćemo se voditi je – manje je više.


Minimalističke manikure veliki su hit ove sezone, stoga ni ne čudi kako su i najljepše ovogodišnje blagdanske manikure obilježene upravo tim sveprisutnim trendom. Za glamurozni kraj godine birat ćemo šljokice, crvene ili zelene nijanse koji su pravi blagdanski klasik, a sada dolaze s modernim pomakom u obliku jednostavnih, ravnih ili zaobljenih linija koje djeluju tako profinjeno i elegantno.


Nezaobilazne šljokice, svjetlucave aplikacije i zlatni lak nepogrešiv su izbor, a decentno ukrašeni nokti bit će najveći trend u nadolazećim danima. Velika prednost minimalističkih manikura je da ih možete napraviti u kućnoj radinosti i za svega nekoliko trenutaka sami kreirati
Ručno oslikavanje noktiju u šarenim, zlatnim ili srebrnim nijansama bit će odličan izbor za one spretnijih ruku, a želite li noktima dati onaj poseban sjaj, manikuru završite premazom prozirnog laka koji će produžiti trajanje manikure.


‘It’ nijansa ovih blagdana bit će raskošna i zagasita boja vina koju možete upotpuniti svjetlucavim dodacima za onu dodatnu dozu glamura. Sve što vam treba za savršeno blagdansko izdanje je efektan nakit koji će upotpuniti dojam elegancije.


Jednostavne, efektne i totalno chic – ovo su neke od najtraženijih manikura koje će obilježiti nadolazeće blagdane.@betina_godlstein


@oliveandjune


@yeswhatnails


@color_camp


@drybylondon


@betina_goldstein


@thisislaurendavis


@drybylondon


@oliveandjune


@paintboxnails

Foto: Instagram


blagdanske manikure, beauty trendovi zima 2019