Jasni signali

Je li zaista zainteresiran za tebe? Ovih pet znakova otkrivaju da mu se stvarno sviđaš

P. N.

Foto: @mariefaeandjakesnow Instagram

Foto: @mariefaeandjakesnow Instagram

Često nam se dogodi da krivo protumačimo signale, no postoje jasni znakovi koji će ti pomoći u otkrivanju prave istine Ponekad zaista nije lako odgonetnuti je li netko zaista zainteresiran za nas ili je samo riječ o ljubaznosti. Kad je riječ o muško – ženskim odnosima vrlo nam se lako može dogoditi da krivo protumačimo signale, a to može biti zaista neugodno. Ako se i ti nalaziš u nedoumici sviđaš li se zaista osobi za koju si zainteresirana, ovih šest znakova pomoći će ti da otkriješ pravu istinu.


1. Potrudit će se da dođe do tebe


Ako je zaista jako zainteresiran, naći će načina da dođe do tebe. Muškarac kojemu se sviđaš odvojit će vrijeme za druženje s tobom, bez obzira na prepreke. Još jedan dobar znak jest ako odjednom pokaže interes za stvari koje ga inače ne privlače, a tebi su zanimljive. Njemu je bitno da je u tvojoj blizini, bez obzira kako provodite vrijeme.


2. Pita te osobna pitanja


Ako ga usitinu zanimaš, tada će htjeti saznati sve o tebi, tvom životu, obitelji, ljubavnom životu i tajnim željama. Ovo je jedan od najjasnijih znakova kako te želi bolje upoznati i s upravo s tobom stvoriti dublju povezanost. Ako samo želi biti ljubazan, tada te neće pitati osobna i intimna pitanja.

Giphy

3. Zanima ga jesi li u vezi


Ukoliko je riječ samo o prijateljstvu, neće ga previše zanimati tvoj status u vezi. No, ako je zaista zainteresiran, naći će načina da sazna jesi li slobodna ili s kim si trenutno u vezi. Stoga, ako ovo pitanje ne iskrsne tijekom vaših razgovora, tada ćeš jasno znati da s tobom želi samo prijateljstvo.


4. Pamti i najmanje detalje


Jedan od važnijih znakova jest način na koji vodite razgovor. Ako razgovor jednostavno ‘teče’ i imaš osjećaj da možete pričati satima, a on ti postavlja tisuću pitanja i sa zanimanjem sluša tvoje odgovore, znat ćeš i sama da je ljubav na pomolu. Nemoj se iznenaditi ako se prisjeti nekog naizgled nevažnog detalja iz prijašnjih razgovora – muškarac kojega zanimaš zapamtit će i najmanji detalj o tebi.Giphy

5. Brine se o tebi


Istina je, i pravi prijatelj brinut će se za tebe i željeti da budeš sretna i zadovoljna. No, ako ga zaista zanimaš, tada će htjeti znati kako ti je prošao dan, jesi li stigla negdje na vrijeme i slično. Pitat će te kako se osjećaš i zabrinuti se ukoliko te vidi tužnu. A odmah zatim pokušat će te razveseliti i vratiti ti osmijeh na lice.Giphy