U trendu

Imamo prijedloge za jednostavne i chic frizure koje će pristajati baš svima

Ivana Mavrić

Foto: @_hollyt/ brittanyxavier Instagram

Foto: @_hollyt/ brittanyxavier Instagram

Inspirirajte se lookovima popularnih djevojaka s InstagramaAko pripadate onima koji jednostavno nemaju vremena za stiliziranje kose u ludim i užurbanim jutrima, imamo nekoliko prijedloga za jednostavne i trendy frizure koje će osvježiti vaš izgled u trenu.


A kakve frizure nose najpopularnije djevojke s Instagrama? Ležerna i messy kosa apsolutni je hit, stoga će raspuštena kosa s blagim valovima biti idealan izbor za one dane kad nemamo dovoljno vremena za dugotrajna stiliziranja. Takvu ćete frizuru vrlo lako postići korištenjem specijaliziranih krema za kosu koje daju volumen i teksturu, a koje ćete nanijeti prstima na polumokru ili posušenu kosu i razbarušiti pramenove.


Bob i lob frizure i dalje su jako popularne, a poželite li osvježiti izgled kratke kose, napravite razdjeljak sa strane i prstima razbarušite kosu – na taj ćete način dobiti dodatni volumen i kosa će djelovati bujnije.
Niska punđa, niski rep ili polu- punđa spadaju u hit frizure koje je vrlo jednostavno oblikovati, a ne zahtijevaju puno vremena. Ukoliko ste u velikoj gužvi, uvijek možete kosu ukrasiti stylish dodacima poput ukosnica, traka ili obruča za kosu koji se nametnuo kao veliki trend u novoj sezoni.


Donosimo vam nekoliko prijedloga za jednostavne i trendy frizure koje će pristajati svima.


# NISKI REP
#POLU-PUNĐA

#NISKA PUNĐA
#RAZDJELJAK#BLAGI VALOVI#PLETENICE
#DODACI ZA KOSUFoto: Instagram


frizure, beauty trendovi jesen 2019, frizure u trendu