Peto izdanje modne manifestacije

EXTRAVAGANT GALA Festival ljepote, mode i glamura

Ivana Kocijan

Credit:  ZFERINA 2019

Credit: ZFERINA 2019

U povodu ovogodišnjeg izdanja manifestacije Extravagant Gala tradicionalno je predstavljena i najavna kampanjaJubilarno peto izdanje modne manifestacije Extravagant Gala, pod generalnim pokroviteljstvom Dr. Vivian’s anti age seruma, još će jednom pretvoriti Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja u najljepšu modnu pistu. Događaj je to koji se svake godine željno iščekuje, a za koji se uvijek traži mjesto više.


U petak, 22. studenog, s početkom u 20 sati u Guvernerovoj palači predstavit će se sedam domaćih dizajnera: Boudoir, Elfs, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Hero4Heroes, Lusso Couture, Andrea Anić Profound Apparel i Peperoncina design.

U povodu ovogodišnjeg izdanja manifestacije Extravagant Gala tradicionalno je predstavljena i najavna kampanja na čijem smo snimanju vidjeli Boudoir, Lusso Couture i Peperoncina design. Fotografije potpisuje poznati fotograf Zvonimir Ferina. Inspiracije mu, kaže, nije nedostajalo – uz predivan ambijent jedinstvene Guvernerove palače i vrhunske kreacije domaćih dizajnera, nije bilo teško stvoriti pravu modnu fotografsku čaroliju.
Za pomalo pomaknuti make up bila je zadužena Gabriela Josić, za Ibeauty, dok se za frizuru koja također odskače od standarda, pobrinula Ivana Zoretić iz E salona, za Kevin Murphy. Stajling je upotpunila obuća iz trgovine CCC. Sve viđeno na snimanju kampanje samo je mali uvod u fantaziju koja nas očekuje 22. listopada.Modna manifestacija Extravagant Gala koja se tradicionalno organizira u suradnji Extravaganta i Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, i ove će godine imati humanitarni karakter.– Slobodno možemo reći – bit će to pravi festival ljepote, mode i glamura koji ne smijete propustiti, poručili su za kraj organizatori.


Credit:  ZFERINA 2019