Limitirana kolekcija

EVOLUCIJA STILA Fendi je predstavio prvu torbu na svijetu koja miriše

Ivana Mavrić

Foto: @fendi Instagram

Foto: @fendi Instagram

Nova verzija kultne Baguette torbe dolazi u mirisnom izdanjuTalijanska modna kuća ponovno pomiče granice i ovoga puta donosi nam nešto sasvim neočekivano – prvu na svijetu parfumiranu torbu!


Mirisna Baguettica ‘Fendi Frenesia’ donosi sasvim novi, mirisni doživljaj koji budi sva osjetila. Dolazi u energičnoj žutoj boji, a dizajnirana je u suradnji sa svjetski poznatim parfumerom Francisom Kurkdjianom koji je ekskluzivno za Fendi kreirao uniseks parfem utisnut u Selleria kožu od koje je izrađena torbica.


Poznat po svojoj odvažnosti i inovativnosti, slavni parfumer modernizirao je tehniku parfumiranja kože koja datira još iz 12. stoljeća. Parfem je obogaćen notama tamjana, vanilije i ruže, a na torbi se zadržava do tri godine. Uz svaku torbu dolazi i bočica Fendi Frenesia parfema koja se može koristiti na koži ili produljiti mirisno iskustvo ovog jedinstvenog spoja mode i ljepote.


Nova verzija kultne Baguette torbe dolazi u tri neodoljiva modela: ženskoj, muškoj i nano (minijaturnoj) verziji. Capsule kolekcija bit će dostupna tijekom prosinca u Fendi butiku u Miamiju, dok će nano verzija biti dostupna i na europskom tržištu.Foto: Instagram


fendi torba, mirisna torba, fendi frenesia