Bogat program

Budući mladenci, ne propustite Sajam vjenčanja u Opatiji!

Ivana Mavrić

Foto: Marko Grubišić

Foto: Marko Grubišić

Dva dana događanja začinjeni su modnim revijama, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicamaSezona sajmova vjenčanja otvara se 23. i 24. studenoga u dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji. Stoga pozivamo sve buduće mladence i ljubitelje vjenčanja da dođu na jubilarni 20. Sajam vjenčanja u Opatiji, jer dva dana događanja začinjeni su modnim revijama, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe.


Poznato je, naime, da je Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj.


Upravo je to i pridonijelo tome da je Hrvatska s brojnim jedinstvenim lokacijama danas jedna od najpopularnijih svjetskih destinacija za vjenčanja i visoko na listi želja brojnih mladenaca diljem svijeta. Novi trendovi osim popularizacije destinacijskih i elopement vjenčanja, ukazuju na to da su popularni luksuz, raskošno cvijeće, impresivni stolovi te moda inspirirana kraljevskim vjenčanjima. A trendove kreiraju profesionalci osluškujući, mjereći i predviđajući, a na svakome je paru da otkrije detalje i stil koji kao da su krojeni baš za njihovo vjenčanje.


Poznata riječka spisateljica Ivana Grabar i ove će godine voditi zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“, putem kojeg će budući mladenci imati priliku osvojiti vrijedne nagrade. Plesni virtuoz Elio Bašan sa svojim timom pokazat će prve plesne korake. Sajam vjenčanja i ove će godine podržati nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima.


U subotu, 23. studenoga, u 17.30 sati na gala modnoj reviji nacionalni projekt „Želimo vježbati vid!“ podržat će i brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Martine Majerle, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murina, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Plesne skupine RiS dance centar Ivone Brnelić te ostalih gostiju iznenađenja. Voditelj modnih revija je Neno Pavinčić.


Koliko su vjenčanja u trendu potvrđuje i Sonja Kovač, cover star Story vjenčanja, koja je uljepšala vizualni identitet ovogodišnjeg događanja.


Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći na www.vjencanja.story.hr


Dragi mladenci, inspirirajte se ponudom izlagača, idejama i novim trendovima osigurajte si brojne popuste i pogodnosti koje nude izlagači te uživajte u organizaciji vjenčanja.


Program:


Subota 23. studenoga


10.00 Otvaranje sajma


12.00 Modna revija


13.00 Degustacija slastica


13.30 Plesna radionica plesne škole Dansel by Elio Bašan


15.45 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen


17.30 Gala modna revija


20.00 Zatvaranje sajma


Nedjelja 24. studenoga


10.00 Otvaranje sajma


12.00 Modna revija


13.00 Degustacija slastica


15.30 Cvjetna radionica


16.30 Make-up & hair radionica


IBeauty studio by Iva Berišić


Studio Divus VS


17.00 Modna revija


19.00 Zatvaranje sajma


Fotografije: Marko Grubišić / Sonja Kovač za Story vjenčanja