Luksuzni komadi

Božićna kampanja brenda Mashna: Hit novogodišnje noći

Ivana Kocijan

Foto: Sara Šijan

Foto: Sara Šijan

Uz klasičan broš, dizajnerica donosi i luksuzne kožne komade za kosu te ručno izrađene pojaseveDizajnerica prepoznatljive Mashne Petra Fabian Kapov, poznata po ručnoj izradi broševa, predstavila je magičnu božićnu kampanju koja prati novu kolekciju mašni. Hrvatska Mashna doživjela je tako transformaciju. Dobila je luksuzni sjaj i ovih blagdana neodoljiva je ženama i muškarcima koji vole istaknuti svoj istančan stil.


Božićna kolekcija sadrži vatreno crvenu, crnu, zlatnu boju te kožu i perje. Uz klasičan broš, dizajnerica donosi i luksuzne kožne komade za kosu te ručno izrađene pojaseve. Pritom pazi na svaki detalj i kolekciju ovoga puta upotpunjuje kristalima. Leptir-mašne dolaze uz neizostavne sjajne i zlatne detalje te baršun.


I u novogodišnjoj noći Mashna će obići svijet, biti dio sjajnih outfita žena i muškaraca na nekima od najglamuroznijih partyja. Svaka od njih unikatni je primjerak ručne izrade. Kampanja je snimljena u istarskoj Villi Ambienti, a uz pomoć dragih prijatelja Mashne – dizajnerice Antonele Gregorović i Anje Moretti, floristice cvjetnog studia Struchak, organizatorice Haler vjenčanja, cateringa iz restorana Stari grad2 i Benvenuti vina. Sve je sjajilo zahvaljujući Petarda shopu. Za make up pobrinula se Tea Flego, frizure potpisuje salon Bellatrix, a neodoljive poglede osigurao je pulski studio Be a DIVA.


Foto: Sara Šijan