"Material Girl"

Bivša missica postala Madonna u kampanji Monike Sablić

P. N.

Foto: Ivan Gudić

Foto: Ivan Gudić

Splitska modna dizajnerica angažirala je fitness influencericu kao zaštitno lice u svojoj najnovijoj kampanji Iako dolaze iz dva različita tabora izbora ljepote, Monika Sablić bila je Miss Dalmacije 1999., a Renata Lovrinčević Buljan Miss Universe 2000. splitsku modnu dizajnericu i fitness influencericu veže dugogodišnje prijateljstvo.


– Renata je predivna osoba i velik profesionalac. Treniram s njom u teretani, tako da često provodimo vrijeme zajedno – kaže Monika Sablić.


Splitska modna dizajnerica angažirala je fitness influencericu kao zaštitno lice u svojoj najnovijoj kampanji naziva “Material Girl”. Renata je za potrebe kampanje odbacila sportski triko i uskočila u šljokičasto odijelo. Potpuno se uživjela u ulogu Madonne, kakvom ju je Monika vidjela u svojoj najnovijoj kampanji, i zaplesala u splitskom klubu Central gdje su imale photoshooting.
Totalni povratak u osamdesete! Renata predstavlja sve ono što zamišljam u ženi koja nosi komade ove odjeće. Kolekcija odiše glamurom tog razdoblja, ali isto tako može se kombinirati i u poslovnim prillikama, naprimjer šljokičaste hlače i obična bijela majica izgledaju odlično – rekla je Sablić. Renata je dodala da se na snimanju uistinu odlično zabavila.– Osjećala sam se kao kraljica na snimanju. Odjeća je super i stvarno nosiva, a i šminka i frizura su mi top – rekla je Renata.


Osim efektnog šljokičastog odijela, kolekcija se sastoji i od haljine boje ciklame u stilu Marilyn Monroe, zlatne haljinice kao i ljubičaste na jedno rame te srebrnih hlača na zvono s bluzom na volane i ljubičastim rukavicama.Za šminku je zaslužna Josipa Ćaleta, a nakit je SNS Jewelry. Kampanju je snimio Ivan Gudić. Kolekcija je snimljena u clubu Central Split.


Video možete pogledati ovdje.