Ne izlazi iz mode

Bijela košulja: Bezvremenski klasik kojeg ćemo nositi i ove jeseni u novim stylish kombinacijama

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ovaj elegantni komad odjeće nikad ne izlazi iz mode, a ove godine očekuju nas i kreativne linije koje se odmiču od klasičnog dizajna i izgledaju zaista odličnoKlasična bijela košulja komad je odjeće kojeg obožavaju žene diljem svijeta. Može se nositi na razne načine, a uvijek izgleda elegantno i chic i odlično pristaje svim modnim stilovima.


I ove jeseni bijelu košulju nosit ćemo u raznim kombinacijama, a odlično će pristajati zataknuta u traperice visokog struka ili pak uz karirani sako koji će biti veliki trend ove jeseni. Osim klasičnih modela, ove godine nosit će se i oversized košulje, kao i košulje na volane ili pak asimetričnih linija.


Jedno je sigurno: bijela košulja nikad neće izaći iz mode, a ove godine očekuju nas i kreativne linije koje se odmiču od klasičnog dizajna i čine bijelu košulju pravim statement komadom odjeće.
Pogledajte na koje sve stylish načine možete nositi bijelu košulju i poigrajte se sami s različitim kombinacijama i stilovima ovog bezvremenskog modnog klasika.


Foto: taylorashae, hapilygrey, i_am_fashion, karpunina.k, _living_with_style_, trulylaur, sophiaroe


moda, bijela košulja, trendovi za jesen