Najbrža manikura

BEAUTY TREND Umjetni nokti koji djeluju potpuno prirodno i mogu se koristiti neograničeno

Ivana Mavrić

Foto: @staticnailsofficial Instagram

Foto: @staticnailsofficial Instagram

Pojavili su se prvi umjetni nokti koji se mogu rezati i rašpati pa čak i lakirati u drugu nijansuAko ste odrastali u 90- ima, sigurno niste odoljeli tada popularnom trendu umjetnih noktiju koji su najčešće dolazili u verziji francuske manikure ili pak vamp crvene. Iako nam se sada čini kao vrhunac kiča, umjetni nokti nekada su bili veliki hit koji nam je zadavao više muka nego radosti. Nokti bi se brzo odlijepili, a postavljali su se ljepilom koje je štetilo površini nokta.


Nekadašnji beauty hit sada nam dolazi u modernoj verziji zahvaljujući brendu Static Nails koji je stvorio, kako tvrde, prvu manikuru koja se može ponovno koristiti. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, umjetni nokti sada se mogu postaviti bez puno muke, traju čak i do 18 dana i – što je najbolje od svega- mogu se koristiti iznova, bez ograničenja. Sve što trebate jest sami odlučiti kojom ćete količinom ljepila postaviti nokte- na taj način manikura može trajati samo jedan dan ili pak nekoliko tjedana.Nokti dolaze u različitim dizajnima, mogu se rezati i rašpati tako da se savršeno prilagođuju prirodnim noktima, pa čak i lakirati u drugu nijansu. Ljepilo se suši u roku od 30- ak sekundi i ne oštećuje nokat. Lako se skidaju, djeluju sasvim prirodno i elegantno, a dobar su izbor za one s oštećenim noktima. Iznimno su otporni i one koje su ih isprobale kažu da su praktički neuništivi, prenosi Glamour.


Nokti se mogu naručiti na stranici brenda po cijeni od 14 dolara. Francuska ili nude manikura, koraljni tonovi ili pak crni nokti samo su dio ponude.


Kako vam se čine?


Foto: @staticnailsofficial Instagram