Efekt mramora

BEAUTY TREND Ovo će biti najpopularnija manikura u studenom

Ivana Mavrić

Foto: @jennyabt Instagram

Foto: @jennyabt Instagram

Dovoljno je reći kako je potražnja za ovom trendi manikurom na Pinterestu porasla za nevjerojatnih 1050 postoBlistavo sjajni nokti u crnoj boji bit će apsolutni hit u hladnijim mjesecima – osim što djeluju toliko upečatljivo i cool, pristajat će uz svaki jesenski outfit. Ukoliko su vam dosadile jednobojne i klasične manikure, vrijeme je da se poigrate s različitim dizajnima poput dodavanja jednostavnih i minimalističkih linija, šljokica ili oslikavanja noktiju u trendi životinjskim uzorcima.


Manikura koja će biti apsolutni hit u studenom je ona s efektom mramora i to u zavodljivoj crnoj varijanti. Baš kao što smo već pisali, manikure s mramornim efektom postale su pravi hit u beauty svijetu, a u zimskim mjesecima birat ćemo one u tamnijim varijantama, posebno u neodoljivoj i toliko efektnoj crnoj verziji. Dovoljno je reći kako je potražnja za ovom trendi manikurom na Pinterestu porasla za nevjerojatnih 1050 posto, stoga je vrijeme da se poigrate s crnim lakom za nokte i uz naše savjete sami kreirate ‘it’ manikuru koju ćemo viđati posvuda.


Kako postići efekt mramora


Za početak, nanesite dva sloja crnog laka za nokte s gel efektom. Nakon što se lak potpuno posuši, spužvicom ili tankim kistom nanesite bijeli lak ili lak sa srebrnim šljokicama ocrtavajući linije koje djeluju poput pukotina. Možete se poigrati i s oslikavanjem točkica ili isprekidanih linija, a za ekstra dozu glamura, dodajte zlatne šljokice. 
Foto: Instagram


lak za nokte, manikure, beauty trendovi jesen 2019